Euronics – ny elektronikkæde i Danmark

| tirsdag 09. dec, 2014 11:31 | 2 Kommentarer

Euronics logoEuronics er Europas næststørste elektronikkæde, og nu vil kæden også ind i Danmark. Det skriver business.dk.

Euronics kæden har 11.000 butikker i 31 lande og en årlig omsætning på 131 milliarder kroner.

Euronics får både fysiskebutikker og en onlinebutik. I forhold til de fysiske butikker, så er det i første omgang en del Expert-butikker, der omdannes til Euronics, men der åbnes også helt nye butikker. Den første Euronics butik er faktisk allerede åbnet i Ikast.

Det er Experts nye varehus strategi, der har fået en række selvstændige Expert butiksejere til at skifte over til den nye kæde.

Nøgleord for kæden er service og nærhed.  Butikkerne vil derfor også typisk ligge lokalt fremfor i store butiksområder uden for byerne.

Der er et håb om, at der kan etableres op til 40 til 50 Euronics butikker med selvstændigt ejerskab rundt om i Danmark.

Kilde: business.dk

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
knudknud3

Det er godt nok en stor forretning. Nu går El-Giganten konkurs tænkte jeg, indtil jeg bemærkede, at Expert var med (ingen kommentarer).
Der har før været store kæder på besøg i Danmark, så El-G kan roligt køre videre.

Per M

“Butikkerne vil derfor også typisk ligge lokalt fremfor i store butiksområder uden for byerne.” Det betyder så for Odense’s vedkommende i Odense’s centrum (postnummer 5000), hvor den ene elektronik kæde efter den anden er kommet og gået i over 30 år, fordi butikkerne ikke kunne løbe rundt. Her ER lokalt ved de rimeligt store butiksområder, der ligger næsten ude for byen, hvor også 2 af byens største indkøbscentre bla. ligger placeret og hvor de også vælger at banke de mest kendte supermarkeder ned, fordi de ved at her er der penge at score. Går de med deres lokal strategi i… Læs mere »