Nyheder

Egenproduceret sitcom premiere på Comedy Central

Comedy Central BrotherhoodSøndag den 6. september har Comedy Central premiere på sin nye egenproducerede sitcom ’Brotherhood’. Serien udspiller sig i Storbritannien og handler om to bekymringsløse brødre. Den ene er spøgefuglen Dan og den anden er hjerteknuseren Toby. De er begge alt andet end klar til livet som voksne, men da brødrene bliver surrogatforældre for deres lillebror Jamie, tvinges de til at leve sammen. Tæt sammen.

’Brotherhood’ er Comedy Centrals egenproducerede multikamera-sitcom og et led i kanalens langsigtede satsning på at nå ud til et større globalt publikum. Serien er skabt af Patrick Carr og Poul McKenna, og det er skabernes første manuskriptbaserede tv-produktion. ’Brotherhood’ er optaget i et studie foran et live-publikum, og produktionsselskabet bag serien er Big Talk Productions.

”’Brotherhood’ passer perfekt ind i Comedy Centrals sendeflade. Som mange andre af vores serier er den både intelligent og morsom, og desuden skildrer ’Brotherhood’ relationer og situationer, som mange af vores seere vil kunne genkende sig selv i,” siger David Lincoln Blom, produkt- og markedsdirektør for Comedy Central.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I ’Brotherhood’ følger vi de to brødre Dan (spillet af Ben Ashenden) og Toby (spillet af Johnny Flynn), der begge er i 20’erne. Da deres mor pludselig dør, bliver de surrogatforældre til deres lillebror Jamie (spillet af Scott Folan). Dan er en sarkastisk spøgefugl og Toby er naiv og en rigtig hjerteknuser, mens lillebror Jamie ikke har sagt et ord i seks måneder. Brødrene er hinandens modsætninger, og pludselig skal de leve sammen, for de har ikke andre end hinanden.

Seriens rollebesætning tæller Johnny Flynn (Scrotal Recall), Ellie Taylor (kendt fra Snog, Marry, Avoid & Fake Reaction), Gemma Chan (kendt fra Fresh Meat, Secret Diary of a Call Girl), Ben Ashenden (kendt fra Siblings, The Pin) og Sarah Hadland (kendt fra Miranda, Horrible Histories).

’Brotherhood’ bliver sendt i otte afsnit af 30 minutters varighed på Comedy Central søndage klokken 21.20. Premiereafsnittet bliver sendt søndag den 6. september.

I samme kategori

Back to top button