Danske Spil starter sports tv-kanal

| lørdag 12. nov, 2011 19:53 | 0 Kommentarer

Danske Spil TVDet bliver en kanal med topsport som trækplaster, men med den forestående liberalisering af spillemarkedet, så satser Danske Spil nu på en sportskanal der går efter at vise sport, som man ellers ikke kan se i fjernsynet. Kanalen er et samarbejde med Kanalsport.

“Sendefladen byder på en række af de mindre sportsgrene, der ikke bliver eksponeret på TV2 eller Danmarks Radio. Det kunne for eksempel være floorball, som vi allerede sender på nettet,” siger adm. direktør for Danske Licens Spil, Jens Aaløse til Børsen.

Hos mediebureauet OMD ser indkøbsansvarlig Claes Braagaard interessante muligheder i den nye tv-kanal, der kommer til at sende hele døgnet rundt og kunne ses af de 540.000 hustande, som har den store tv-pakke hos YouSee

“Hvis de kan få hardcore sportsfans, som samtidig livebetter, til at se den, så er der jo grundlag for et indtjeningsgrundlag dér,” siger han, og understreger, at kanalen er hidtil uprøvet land herhjemme.

“Der er eksempler fra det store udland, men at lave sådan en kanal i lille Danmark – det er spændende. Her har vi aldrig set det før,” siger han.

Kilde: Børsen

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt