Canal 8 og 9 til salg?

| fredag 14. mar, 2014 09:33 | 3 Kommentarer

feature_canal9C More’s tv-forretning har været  en rigtig dårlig forretning i en del år, og nu tyder det på, at Canal 8 Sport og Canal 9 kan være på vej til at blive solgt. BT skriver at der skulle være konkret dialog mellem C More og TV 2 samt SBS Discovery.

Det er den svenske TV4 Gruppe, der sammen med Telenor ejer C More, og de to har over de sidste 4 år måtte notere sig et tab på 700 mio. svenske kroner.

Canal 8 og 9 sidder på attraktive sportsrettigheder som Superligaen, La Liga og Serie A.  

Med et køb ville TV 2 kunne sikre sig en genvej til en egen sportskanal, der allerede er tilgængelig og distribueres bredt. Samtidigt vil man kunne få fingre i  danske fodboldrettigheder igen og være med til at byde på Superliga rettighederne i 2015.

Hvad C More forlanger for kanalerne rent økonomisk er ukendt, men ifølge BT så skulle det være prisen, der skal forhandles på plads, så alle parter er tilfredse. I den danske afdeling af C More afviser man dog at et salg er tæt på. 

Kilde: BT

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Kristian

Jeg har før skævet at de nok skulle sælges, så er det lige om TV2 har de penge skal til. SBS Discovery har pt en aftale med Cmore i forhold til euro League og la liga… Så jeg kan godt se at det kunne ende der.. Så er det bare lige om SBS Discovery må, da de er blivet så stor efter købet af eurosport. Men et salg kommer og snart, kan ikke se det får meget Superliga , og et salg uden det blive meget svært.. Når det så er Soldt, så ryger rasten af Cmores sports kanaler i… Læs mere »

Haue

Har lige læst på at TV2 har købt rettighederne til dansk ishockey. Det kunne godt lugte lidt af at de vil have en sportskanal, der kunne Canal 8 og 9 være interessant for dem.

Ronson

Canal 9 = sport?

Jeg har lige kigget på programoversigten en uge frem og Canal 9 sender 18½ times sport. Resten er amerikanske serier. F.eks. MASH og Det lille hus på prærien – flere af afsnittene markeret som “premierer”….

Men hvis TV 2 køber dem så bliver de sikkert trukket længere ned i kanalpakkerne.

Fuck sportskanaler – og pseudo-sportskanaler. Hvorfor skal jeg betale for det dyre bras 🙁