MånedsguidesStreamingnyt

C More nye film og serier – se månedens nyheder her

Prøv C More 14 dage gratis – klik her

mandag 1. februar
C More Play
Line of Duty s5
Ny sæson
1 feb 2021
00:00
Læs omtale

Prisbelønnet BBC-krimiserie om korruption i politiets egne rækker. Femte sæson begynder to år efter hændelserne i den forrige sæson. Tre politibetjente nedskydes, da en transport med beslaglagt narko kapres af en nådesløs bande. AC-12 mistænker, at banden har fået hjælp indefra og indleder en efterforskning om politikorruption. Sæsonen gæstes af blandt andre Stephen Graham (Peaky Blinders).

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 5. februar
C More Play
Beck 41 - Døden i Samarra
5 feb 2021
00:00
Læs omtale

Et kæbeben er fundet i skoven. Det tilhører Viktor Eklund, der har været savnet i fem år. Hans mor, den velkendte forfatter Cecilia Eklund, har netop formået at lægge sin søns forsvinden bag sig.

Det viser sig, at Martin Beck var den, der for fem år siden var ansvarlig for efterforskningen af forsvinden. Men Alex synes, det er usædvanligt tyndt, der mangler vigtig information, og det er ikke som Martins normalt omhyggelige arbejde. Martin selv er meget tilbageholdende med at tale om sagen….

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 7. februar
Strangers
Ny serie
7 feb 2021
00:00

Strangers

Serie Drama, Thriller
Læs omtale

Strangers er en britisk dramathrillerserie om universitetslæreren Jonah Mulrays liv vendes op og ned, da hans kone, Megan, dør i en bilulykke uden for Hong Kong. Jonah rejser afsted fra London for at identificere liget, men i Hong Kong viser det sig, at Megan har levet et farligt dobbeltliv og at hun i virkeligheden er blevet myrdet. Et net af konspirationer og løgner væves sammen.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 9. februar
The First
Ny serie
9 feb 2021
09:00

The First (1:8)

Serie Drama
Læs omtale

The First er en dramaserie om at blive det første menneske på Mars. Serien er skrevet af Beau Willimon, som også stod bag seriehittet House of Cards.

Sean Penn har mest gjort sig på det store lærred, hvor han har vundet to Oscar-statuetter for sine roller i Mystic River og Milk. Han har tidligere udelukkende gæsteoptrådt i tv-serier såsom Friends, Ellen og Two and a Half Men, hvis vi ser bort fra tidlige biroller i Det lille hus på prærien, Barnaby Jones og lidt voiceover i Family Guy.

The First består af otte afsnit, og får premiere den 9. februar på C More Reklame-link med de to første afsnit. Herefter får du to nye afsnit hver tirsdag. Serien er en co-produktion mellem Hulu og britiske Channel 4, serien fik dog kun en enkelt sæson.

I The First tager den 60-årige amerikaner ”et kæmpe spring” til serieformatet i hovedrollen som Tom Hagerty, der er en erfaren NASA-astronaut. Han skal lede en gruppe astronauter, som forsøger at blive de første mennesker på Mars. Det sker for et privat rumfartsselskab, der ledes af Laz Ingram, der spilles af Natasha McElhone (Designated Survivor).

Handlingen foregår i 2033, og følger de store udfordringer og forberedelser, der er forbundet med så ambitiøs en ekspedition, og hvordan det påvirker astronauterne og deres familier. Tom Hagerty er en enkemand, som er 100 procent dedikeret til opgaven, men samtidig er dybt bekymret over sin datter, Denise, som kæmper med misbrugsproblemer. Hun spilles af Anna Jacoby-Heron (Dirty John).

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 12. februar
Yesterday
12 feb 2021
00:00

Yesterday

Film Drama
Læs omtale

Komedie om musikeren Jack som kæmper med karrieren med støtte fra vennen Ellie. Men da han kommer ud for en ulykke og senere vågner, er der ingen, der kender The Beatles. Den eneste som kender deres sange, er Jack. Danny Boyle (Slumdog Millionaire) har instrueret efter et manuskript af Richard Curtin (Love Actually). I rollerne ses Himesh Patel, Lily James og Ed Sheeran, der spiller sig selv.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Cheat
Ny serie
12 feb 2021
00:00

Cheat

Serie Krimi
Læs omtale

Folkene bag serien The Missing (forsvundet) har begået en ny krimiserie. Universitetsprofessoren Leah Dale handler prompte, da hendes elev Rose Vaughan, afleverer en opgave, som Leah ikke tror, Rose selv har skrevet. En række mystiske hændelser får situationen til at eskalere og de to intelligente kvinders magtkamp får dødbringende konsekvenser.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten

t?a=1428693185&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button