Nyheder

Blev MH370 bortført af rumvæsner? – Se dokumentaren på H2

history H2 hdFor over et år siden forsvandt Malaysia Airlines flight 370 sporløst. Hvad skete der med flyet og dets 239 passagerer og besætningsmedlemmer? I en to timers dokumentar, Ghost Planes & the Mystery of Flight MH370, undersøger H2® de mange teorier – fra ulykke og kapring til forsikringssvindel og sågar involvering af rumvæsner.

Den 8. marts 2014 forsvandt et Boeing 777 passagerfly fra Malaysia Airlines på vej fra Kuala Lumpur til Beijing. En kæmpe eftersøgning blev iværksat med deltagelse af 26 nationer, men mange måneder senere er hverken lig eller flyrester blevet fundet. Nu fokuserer efterforskerne deres indsats omkring det Indiske Ocean vest for Australien, hvor flyet måske er styrtet ned.

I mellemtiden stiger forundringen blandt myndigheder og eksperter, og folk over hele verden spørger: Hvordan kan et stort moderne jetfly bogstaveligt talt forsvinde ud i den blå luft?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Dokumentaren Ghost Planes & the Mystery of Flight MH370 bringer interviews med luftfartseksperter og familiemedlemmer til nogle af passagererne, og ved hjælp af computeranimation, rekonstruktioner og arkivoptagelser præsenteres seerne for en række forskellige teorier og gisninger om det forsvundne flys skæbne.

Var det en ulykke, en terroristkapring eller begik piloten selvmord? Blev flyet måske ramt af en meteor? Nogle konspirationsteoretikere mener ligefrem, at flyet var en del af en hemmelig militæroperation, forsikringssvindel eller blev bortført af væsner fra det ydre rum.

MH370’s mystiske forsvinden er en af de mest besynderlige hændelser i luftfartens historie – men den er langt fra den første af sin slags. Siden 1948 er flere end 80 flyvemaskiner meldt savnet, og denne dokumentar kigger også nærmere på nogle af disse “spøgelsesfly”.

Ghost Planes & the Mystery of Flight MH370 har premiere på H2 søndag d. 28. juni kl. 21.

I samme kategori

Back to top button