YouSeeBoxerViasatStofaTV-Programoversigt

Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

Sunday – sæson 3

sunday sæson 3 xeeFoto: Per Arnesen
Xee Xee torsdag 22/10/20 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Tv-serien Sunday er den mest sete og streamede danskproducerede serie på Xee, og i sæson tre spiller de to komikere, Melvin Kakooza og Mick Øgendahl, for første gang overfor hinanden. Mens Melvin Kakooza fortsat spiller kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Fredericia for at redde det lokale fodboldhold, spiller Mick Øgendahl den tidligere fodboldlegende, Tommy Olsen, som er den nye chef for trænerteamet.

Der er 8 afsnit også i den nye sæson.

Mere om handlingen i Sunday sæson 3

I tredje sæson må Sunday og anføreren Jonas gå sammen for at vippe Marias nye kæreste af pinden, mens FC Fredericia kæmper med svigtende opbakning fra fans og sponsorer. Ledelsen ansætter en ny cheftræner, den tidligere falske 9’er og østtyske mester Tommy Olsen, der har en noget nonchalant tilgang til sit nye job. Til den tidligere cheftræner Frederiks store irritation elsker alle Tommy. Samtidig skal Sunday bevise, at han er god nok til at blive på holdet, for hans kontrakt udløber ved sæsonens afslutning.

“Jeg har fået lov til at smugkigge hele sæson tre, og jeg er i al beskedenhed meget begejstret. Egentlig mest på kollektivets vegne. Holdet foran og bagved kameraet formår at bringe det hele til live. Jeg tror det bliver en kærkommen chance for at streame løs og varme sig i de kolde måneder med en fed serie,” siger Mick Øgendahl.

Melvin Kakooza er også blevet godt tilfreds med den nye sæson af Sunday og ser frem til, at den nu snart bliver vist på Xee.

”Jeg er super stolt over, hvad vi har opnået i sæson tre. Jeg synes virkelig, det er blevet godt, og de nye karakterer blender flot ind og klæder universet meget godt. Man får både et godt grin, og så er det også en sæson med mange følelser, så man bliver faktisk også lidt rørt, og det er fedt, at en komedieserie kan gøre det,” siger Melvin Kakooza.

Birthe Neumann, der som Birgit indtager direktørkontoret i FC Fredericia, er også med igen i tredje sæson, mens Jesper Rofelt som sædvanlig indtager instruktørstolen og har skrevet manus sammen med Søren Felbo.

De bærende roller spilles af Melvin Kakooza (Sunday), Birthe Neumann (Birgit Schaefer), Mick Øgendahl (Tommy Olsen), Anders Brink (Frederik), Thue Ersted Rasmussen (Jonas) og Kurt Dreyer (Bent Åge).

Mens Xee snart har premiere på tredje sæson af Sunday, er optagelserne til fjerde sæson allerede gået i gang. I fjerde sæson vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som sportsdirektøren Bjarne Skoubo. Fjerde sæson forventes at have premiere på Xee i efteråret 2021. Første og anden sæson kan streames på Xee allerede nu.

Video Thumbnail
Sunday sæson 3 - premiere d. 22 oktober 2020
Tv-serien Sunday er den mest sete og streamede danskproducerede serie på Xee, og i sæson tre spiller de to komikere, Melvin Kakooza og Mick Øgendahl, for første gang overfor hinanden. Mens Melvin Kakooza fortsat spiller kenyanske Sunday, som er blevet hentet til Fredericia for at redde det lokale fo

Våde Drømme – ny Xee original reportageserie

våde drømme xee
Xee Xee torsdag 24/09/20 Xee kl. 22:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee klar med endnu en premiere på en YouSee Original, nemlig reportageserien Våde drømme, produceret af Freeport for Xee.

Serien er i otte afsnit, og vi følger livet for en flok unge surf-instruktører, der alle er taget til Klitmøller på Jyllands vestkyst for at tilbringe sommeren med at leve det frie surferliv og for at undervise turister for den lokale surfshop.

Arbejdet som surf-instruktør er udfordrende og sommetider farligt. De unge instruktører skal skabe sikkerhed for turisterne til trods for vestkystens barske og omskiftelige vejr og Vesterhavets farlige understrømme. Surferlivet har heldigvis også en masse gode sider, med spontane fester i surfcampen og venskaber.

Xee lægger ud med et dobbeltafsnit – afsnit 1 og 2 – hvor de unge unge surf-instruktører ankommer til Klitmøller for at arbejde for den lokale surfshop. Kirstine får sin sag for, da hun bliver kastet ud i at undervise et hold børn og unge i meget hårdt vejr. Laura er en helt ny surf-instruktør i Rasmus Fejerskovs surfshop. Hun skal undervise for allerførste gang og er meget nervøs. Klara har indrettet sin Citroën Berlingo, så hun kan bo i den hele sommeren på surfcampen i Klitmøller.

Video Thumbnail
Våde Drømme
Xee klar med endnu en premiere på en YouSee Original, nemlig reportageserien Våde drømme, produceret af Freeport for Xee. Serien er i otte afsnit, og vi følger livet for en flok unge surf-instruktører, der alle er taget til Klitmøller på Jyllands vestkyst for at tilbringe sommeren med at leve det fr

Station 19 – sæson 3

Station 19 sæson 3 Xee
Xee Xee onsdag 23/09/20 Xee kl. 22:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee er i uge 39 klar med en ny sæson – sæson 3 – af den populære serie Station 19 – en serie skabt af folkene bag “Greys Hvide Verden”, “Scandal” og “How to Get Away with Murder”. Station 19 er et amerikansk action-drama om livet på Station 19.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk på Seattle Fire Station 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle ansatte er som familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

 

Video Thumbnail
Station 19 Season 3 Promo
Xee er i uge 39 klar med en ny sæson - sæson 3 - af den populære serie Station 19 - en serie skabt af folkene bag "Greys Hvide Verden", "Scandal" og "How to Get Away with Murder". Station 19 er et amerikansk action-drama om livet på Station 19. Serien følger en gruppe heroiske brandfolk på Seattle F

MacGyver – sæson 4

MacGyver sæson 4 Xee
Xee Xee mandag 21/09/20 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Den populære action- og adventureserie MacGyver er tilbage med en dugfrisk sæson 4, der først blev stoppet pga Covid-19, men nu er Xee klar til at servere den nyeste sæson fra USA.

Genindspilningen af den klassiske serie har været en succes i tre sæsoner og nu er sæson 4 endelig klar. Macgyver er et dramatisk action-eventyr, som følger Angus “Mac” MacGyver, stifteren af “Department of External Services” (DXS), en hemmelig organisation inden for den amerikanske regering.

Her udnytter han sit ekstraordinære talent for ukonventionelle problemløsninger og videnskab til at redde liv. Udover MacGyver, består DXS-teamet af den tidligere CIA-agent Jack Dalton, den tidligere feltagent Patricia Thornton, og den uforudsigelig hacker Riley Davis.

Macgyver er atter sprængfyldt med opfindsomhed, spænding og drama. I den nye sæson møder vi igen Angus MacGyver, spillet af Lucas Till. I første asfsnit er den tidligere MI6-agent, Russ Taylor, i gang med at rekruttere tidligere Phoenix Foundation-medlemmer som Mac, Riley, Bozer, Matty og Desi. De skal nemlig finde og destruere et biologisk våben, som en mystisk organisation har planlagt at bruge til et ødelæggende angreb på en amerikansk storby

Cold Hawaii – ny dansk tv-serie på Xee

Cold Hawaii Xee
Xee Xee8 Afsnit Fra søndag 30/08/20 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Den vilde nordjyske natur og det rå Vesterhav danner rammerne om den nye YouSee Original, Cold Hawaii, hvor der med et glimt i øjet zoomes ind på op- og nedture i det moderne parforhold.

’Cold Hawaii’ følger to par i slutningen af 20’erne, der skal tilbringe nogle måneder under samme tag i Klitmøller. Både venskaber og parforhold bliver sat over styr, da drengene laver en lige lovlig frisk aftale om en omgang partnerbytte. Cold Hawaii’ består af 8 afsnit af ca. 25 minutters varighed. Der er premiere på serien 31. september med de to første afsnit.

Aske Bang (Oscar-nomineret for kortfilmen Silent night) og Allan Hyde (kendt fra HBO-serien True Blood) både skriver, instruerer og spiller de to mandlige hovedroller, og vil med serien fortælle en sjov, dramatisk og rørende historie om at være ung i et moderne parforhold, hvor man til tider kan komme helt ud på dybt vand.

“Der findes en masse fedt indhold om det at være ung og single, men vi synes, at der mangler noget om det at være ung i et parforhold og de op- og nedture, der følger med, når man begiver sig ud på kærlighedens rejse”, siger Aske Bang og tilføjer:

”Vi har forsøgt at kombinere kærlighedsdramaet med humor og ofte sat konflikterne i historien så meget på spidsen, at det også bliver sjovt”.

Serien foregår i Klitmøller, der populært bliver kaldt Cold Hawaii – en af Nordeuropas bedste surfspots, hvor den vilde natur og det rå Vesterhav underbygger dramaet i historien.

“Lige så fin og smuk som naturen er, lige så barsk og uforudsigelig kan den være. Sådan er det også med kærligheden”, siger Allan Hyde og fortsætter:

”Man skal hele tiden forsøge at holde sig oven vande både på et surfbræt og i et parforhold, og man kan aldrig rigtig vide sig sikker på noget.”

I ‘Cold Hawaii’ har Bjørn (Aske Bang) og Karla (Marie Tourell Søderberg) været sammen i fire år og er klar til at blive forældre. De er derfor flyttet til Klitmøller ved Vesterhavet, hvor Karlas forældre har et sommerhus, for at få lidt fred og forsøge at gøre Karla gravid. Alt er godt. De følger en app, som viser hvornår Karla har ægløsning og har kun sex, når den dikterer det. Og det har de det fint med. Lige indtil Bjørns bedste ven Mads-Emil (Allan Hyde) kommer på besøg sammen med sin nye kæreste Simone (Marie Boda). For de har ikke noget system for deres sex. De knalder hele tiden og meget højlydt. Og med husets papirtynde vægge kan Bjørn og Karla ikke undgå at høre Simone få den ene orgasme efter den anden. Det vækker et gammelt kompleks til live i Bjørn, der får den ide, at de måske kunne løse det hele ved at bytte partnere for en aften.

Hen over sæsonens otte episoder følger vi Bjørns forsøg på at få sat et partnerbytte i stand, alt i mens Mads-Emil kæmper en brav kamp for at holde sin fortid skjult for Simone.

Det, der på papiret var tænkt som værende et afstressende og frigørende ophold ved Vesterhavet, griber om sig og ender med at være det, der sætter drengenes forhold på den ultimative prøve. Spørgsmålet er, om de lader sig knuse, når bølgen kommer rullende, eller om de formår at holde hovedet oven vande og ride den ud.

Video Thumbnail
Cold Hawaii - premiere d. 30. august på Xee.
Den vilde nordjyske natur og det rå Vesterhav danner rammerne om den nye YouSee Original, Cold Hawaii, hvor der med et glimt i øjet zoomes ind på op- og nedture i det moderne parforhold. ’Cold Hawaii’ følger to par i slutningen af 20’erne, der skal tilbringe nogle måneder under samme tag i Klitmølle

Relaterede artikler

Back to top button