YouSeeBoxerViasatStofaTV-Programoversigt

Har du Xee i din tv-pakke? Tjek aktuelle serier på Xee her

TV-kanal Xee sender 24 timer i døgnet med serier og film. Xee startede hos YouSee, men fra sommeren 2019 blev kanalen også tilgængelig hos Stofa, Boxer og Viasat. Så får du tv fra én af disse tv-udbydere, så er der grund til at tjekke Xee ud.

Lige nu har Xee nogle serier, der er særligt aktuelle. Dem kan du læse mere om herunder.

I Sydafrika går det godt

Xee i sydafrika går det godt
Xee Xee torsdag 16/04/20 Xee kl. 21:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Esben Bjerre og Peter Falktoft tager for tredje gang seerne med ud på en række fælles oplevelser ude i verden. Først var de i Kina, siden Mexico – og nu kommer turen til Sydafrika i programserien I Sydafrika går det godt – en serie der er optaget i 2019. Men – hvor godt går det så i landet på spidsen af det afrikanske kontinent?

Esben og Peter tager i programserien pulsen på dagens Sydafrika – et land, der favner alt fra  millionærer, safari og krybskytteri, fattigdom og lurende raceuroligheder. Det går over stok og sten, når de afsøger alle afkrogene af Sydafrika, hvor udfordringerne bl.a.. byder på semi-automatiske våben, biljagt, krokodiller, cricket, sultne geparder, en tissetur blandt løverne og en enkelt heksedoktor.

Esben og Peter har pakket det gode humør, shoppet værtindegaver og peger flynæsen stik syd mod fremmede himmelstrøg. I det første afsnit lander Esben og Peter i Johannesburg, hvor de straks tager ud til en lokal heksedoktor, en såkaldt Sangoma. De bliver dog noget overrasket, da de skal lægge lidt mere krop til end forventet. Heksedoktoren er varm fortaler for ofringer af dyr, penge på bordet, og at kaste med knogler, ligesom de to skal have specielle urter ind i kroppen.

Serien kan naturligvis også streames hos Xee, hvor de tidligere sæsoner også kan streames.

Video Thumbnail
30 sek flowpromo m branding and DANSKE subs IAGDG
Esben Bjerre og Peter Falktoft tager for tredje gang seerne med ud på en række fælles oplevelser ude i verden. Først var de i Kina, siden Mexico - og nu kommer turen til Sydafrika i programserien I Sydafrika går det godt - en serie der er optaget i 2019. Men - hvor godt går det så i landet på spidse

Why Women Kill

why women kill xee
Xee Xee tirsdag 14/04/20 Xee kl. 22:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee kan fejre dansk tv-premiere på CBS-serien Why Women Kill med blandt andre Lucy Lui i hovedrollen. Serien er lavet af folkene bag den populære serie Desperate Housewives. Xee starter ud med første sæson, mens anden sæson allerede er undervejs og planlagt til at blive vist i Danmark i det tidlige efterår.

Why Women Kill handler om tre kvinder. De lever i tre forskellige årtier: En husmor i 1960’erne, en indflydelsesrig kvinde i 1980’erne og en advokat i 2018, der hver især kæmper med utroskab i deres ægteskaber. Serien handler om, hvordan kvindernes rolle igennem tiden har ændret sig, men hvordan deres reaktion på utroskab ikke har.

I det første afsnit. begynder det hele i et hus i Pasadena, Californien, som er omdrejnings-punktet for en ægteskabelig strid i tre forskellige årtier. I 1963 får husmoren Beth Ann (Ginnifer Goodwin), der altid har forgudet sin mand Rob (Sam Jaeger), kendskab til hans utroskab. I 1984 bliver den indflydelsesrige Simone (Lucy Liu) overrumplet af sin mand Karls (Jack Davenport) hemmelighed. I nutiden har den magtfulde advokat Taylor (Kirby Howell-Baptiste) et åbent ægteskab med mand Eli (Reid Scott).

 

Video Thumbnail
Why Women Kill | Official Trailer
Xee kan fejre dansk tv-premiere på CBS-serien Why Women Kill med blandt andre Lucy Lui i hovedrollen. Serien er lavet af folkene bag den populære serie Desperate Housewives. Xee starter ud med første sæson, mens anden sæson allerede er undervejs og planlagt til at blive vist i Danmark i det tidlige

Limboland

Limboland Xee
Xee Xee8 Afsnit Fra søndag 12/04/20 Xee kl. 20:30
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

‘Limboland’ er historien om tre veninder, Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic), hvis liv bliver bundet sammen af løgne og intriger, fra det øjeblik de genforenes til en gymnasiereunion. De befinder sig alle i midt 20’ernes limboland, og kæmper hver især med at definere sig selv og skabe en identitet.

Limboland’s ene hovedkarakter, Freja, er en flyvsk 25-årig, som lider af kronisk tvivl på sig selv og alt hvad hun gør. Katrine er Frejas modsætning: Ny-feminist, selvsikker og eksperimenterende. Den sidste i trekløveren er den udadtil perfekte medicinstuderende Nadja. Hovedkaraktererne i ‘Limboland’ spilles af de tre upcoming skuespiltalenter Frederikke Dahl Hansen (‘Noia’), Emma Sehested Høeg (‘Anton 90’ og ‘29’) og Angela Bundalovic (‘The Rain’).

Serien, som både har upcoming talenter foran og bag kameraet, er skrevet og instrueret af den debuterende serieskaber Rikke Louise Schjødt, som fik ideen til serien, da hun vendte hjem til Danmark efter at have studeret fire år i New York.

“Jeg anede på mange måder ikke, hvem jeg var. Jeg var nødt til at genopfinde og genopdage mig selv på ny tilbage i Danmark og nu uden kæreste. Jeg flyttede ind hos min gamle gymnasieveninde, og her begyndte idéen til ‘Limboland’ langsomt at tage form. Ved at putte alle de ting, jeg selv gik og tumlede med ind i nogle fiktive karakterer, blev min egen krise en smule mere håndgribelig”, fortæller Rikke, som selvfølgelig har tilføjet en masse ekstra drama til historien om de tre piger, der både fucker med hinandens liv, men også samler hinanden op, når alt går galt.

For det gør det ofte for pigerne i ‘Limboland’. De er langt fra perfekte og vil ikke altid hinanden det bedste, hvilket er noget, Rikke har arbejdet meget med i udformningen af serien og de tre hovedkarakterer. Hun oplever nemlig ofte, at karakterer i film og serier navigerer efter nogle lidt for hellige moralske kompasser:

“Jeg savnede en serie, hvor man følger nogle karakterer, der ikke altid tager de bedste beslutninger. For det gør mennesker ikke – slet ikke i de eksperimenterende og definerende 20’ere. Jeg ville gerne portrættere, hvordan kvindedynamikker også kan se ud – både på godt og ondt, men særligt de skamfulde og tabuiserede sider, hvor man måske ikke altid ønsker det bedste for sin ven eller veninde”, siger Rikke og tilføjer: “Jeg oplever min generation som værende utrolig optagede af, at skabe en fortælling om dem selv, at blive til noget, og at vores handlinger og præstationer er det, som definerer os. Det gør, at man hurtigt kan komme til at føle sig utilstrækkelig, når man så ikke kan leve op til sin egen forestilling”, siger hun og afslutter. “Det er det, hver af karaktererne i ‘Limboland’ kæmper med”.

Xee ønsker med sine egenproducerede fiktionsserier at bidrage til den danske produktionsbranche ved at give unge talenter mulighed for at fortælle relevante historier med udgangspunkt i deres eget liv:

“Da Rikke Louise Schjødt kom til os med denne idé via Drive Studios, fornemmede vi straks, at det var en spændende og relevant historie om en periode i livet, som rigtig mange unge seere vil kunne genkende og spejle sig i”, forklarer Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee, som desuden kan fortælle, at Xee efterhånden har rigtig godt fat i seerne mellem de 20 og 40 år.

‘Alle 8 afsnit af ‘Limboland’ kan ses på Xee d. 12/4 fra kl. 20.30, og du kan streame serien fra samme dag på YouSee’s film og TV app.

 

  • Sæson 1 af ‘Limboland’ har 8 afsnit á 23-27 min.
  • Serien er produceret af Drive Studios for Xee
  • Øvrige medvirkende er følgende: Ari Alexander, Niels Dampe, Sebastian Bull, Joshua Berman, Mikkel Hilgart, Marta Holm

 

Video Thumbnail
Limboland
‘Limboland’ er historien om tre veninder, Freja (Frederikke Dahl Hansen), Katrine (Emma Sehested Høeg) og Nadja (Angela Bundalovic), hvis liv bliver bundet sammen af løgne og intriger, fra det øjeblik de genforenes til en gymnasiereunion. De befinder sig alle i midt 20’ernes limboland, og kæmper hve

Dybvads Sofa – sæson 3

Dybvads Sofa sæson 3 Xee
Xee Xee torsdag 09/04/20 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Dybvads Sofa er et comedytalkshow, hvor komikeren Tobias Dybvad inviterer en håndfuld af de mennesker, han selv griner af, til at kigge forbi og fortælle deres historier. Dybvads Sofa er nu nået til 3. sæson med en ny omgang kendte gæster i komikerens sofa, der alle fortæller spøjse historier og oplevelser fra deres liv.

Seerne kan i sæson 3 se frem til at møde Lars Hjortshøj, Nikolaj Stokholm, Ruben Søltoft og Hadi Kakoush i sofaen! Hør hvordan Nikolaj Stokholm har crashet en fest og sunget sømandsviser for fuld hals. Hør også, hvilke gode børneråd morfar Hjortshøj har til nybagte far Dybvad, og hvad Hadi måtte stå igennem for at få lov til at lave kunstfilm. Det hele starter med stand-up og slutter med en fest!

Dybvads Sofa kan naturligvis også streames hos Xee.

Station 19 – sæson 2

Station 19 sæson 2 xee
Xee Xee17 Afsnit Fra onsdag 08/04/20 Xee kl. 21:00
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Xee er klar med sæson to af serien Station 19 – en serie skabt af folkene bag “Greys Hvide Verden”, “Scandal” og “How to Get Away with Murder”. Premieredatoen er onsdag d. 8. april.

Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres risikofyldte hverdag. Brandfolkene er “first responders” og sætter ofte deres eget liv på spil, når de forsøger at redde andre. Alle de ansatte er som en familie og den farefyldte hverdag giver et sjældent bånd mellem dem alle, uanset om man er på job eller ej.

Den nye sæson starter, da livet for alvor er på spil for flere ansatte på Station 19 under en storbrand i en skyskraber. Samtidig skranter Kaptajn Pruiit’s helbred og derfor ankommer en ny brandmand til stationen – en mand med mystisk fortid.

Station 19 er et amerikansk action-drama om livet på Station 19. Skuespillerne er Jaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden, Okieriete Onaodowan, Danielle Savre og Miguel Sandoval.

Video Thumbnail
Station 19 Season 2 Trailer (HD)
Xee er klar med sæson to af serien Station 19 - en serie skabt af folkene bag "Greys Hvide Verden", "Scandal" og "How to Get Away with Murder". Premieredatoen er onsdag d. 8. april. Serien følger en gruppe heroiske brandfolk i Seattle på Firestation 19, lige fra chefen til den nyeste rekrut, i deres

Relaterede artikler

Back to top button