Z: The Beginning of Everything

| onsdag 08. feb, 2017 10:03 | opdateret 08. feb, 2017 kl. 10:15 | 0 Kommentarer

Den 24. Februar har Z: The Beginning of Everything præmiere på Amazon Prime Video. Serien er en fiktiv bio-serie, og tager udgangspunkt i Zelda Sayre Fitzgeralds – den geniale, smukke og talentfulde Southern Belle – som blev den første charleston-pige og senere et ikon for 20’ernes vilde jazz-dage. Med i serien spiller Christina Ricci (Pan Am) og David Hoflin (One Upon a Time).

Serien begynder det øjeblik, Zelda møder den upublicerede forfatter F. Scott Fitzgerald i Montgomery, Alabama i 1918, og bevæger sig igennem deres lidenskabelige, turbulente affære og senere ægteskab. Made in heaven, lived out in hell: Parret var deres tids “kendispar”. I serien konfronteres vi med alkoholisme, utroskab, knuste drømme og psykisk sygdom, som ultimativt ledte til Zeldas tragiske, utidige ende. Z: The Beginning of Everything dykker ned i en fascinerede kvindes liv, der var forud for sin tid, og desuden en kunstner fast besluttet på at etablere sin egen identitet i kølvandet på hendes mands verdensberømmelse. Serien er en moderne fortolkning af en af de mest berygtede kærlighedshistorier gennem tiden, og udspiller sig fra Montgomery, Alabama til den franske Riviera.

Video Thumbnail
Z: The Beginning of Everything Season 1 - Official Trailer | Amazon Prime Video
Amazon Video Premiere: 24. februar

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: