You Are Wanted

| torsdag 23. feb, 2017 14:40 | 0 Kommentarer

Den 17. marts er der premiere på den første tyske serie fra Amazon Original Series, You Are Wanted.

Serien er produceret af Matthias Schweighöfer, som også selv spiller med i serien. You Are Wanted fortæller historien om Lukas Franke (Schweighöfer).

Lukas er hotelmanager og far. Hans liv tager en brutal drejning, da hans personlige data bliver hacket og hele hans livshistorie bliver skrevet på ny. De mystiske begivenheder fortsætter med at udvikle sig, og Lukas’ digitale identitet bliver konstant manipuleret med. Det skaber mistænkeligheder omkring det tyske, føderale kontor for kriminalitet, som anklager ham for at være medlem af en terrororganisation. Selv hans kone (Alexandra Maria Lara) begynder at tvivle på ham.

Da hans barn bliver truet, står det klart for Lukas, at han er nødt til at kæmpe imod. Han allierer sig med Lena Arandt (Karoline Herfurth), som også er offer for hackerne. Med hendes hjælp prøver han at finde dem og komme til bunds i sagen. Hvem står bag konspirationen? Hvorfor stod han for mål? Lukas er tvunget til at kæmpe imod, finde gerningsmændene, bevise hans uskyld og få hans gamle liv tilbage.

I serien optræder også skuespillere som Alexandra Maria Lara, Karoline Herfurth og Tom Beck. You Are Wanted vil være tilgængelig med engelske, franske, italienske og spanske undertekster.

Video Thumbnail
You Are Wanted - Trailer | Amazon Prime Video
Amazon Video Premiere: 17. marts

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: