Veni Vidi Vici – ny Viaplay originalserie

| torsdag 23. feb, 2017 09:14 | 0 Kommentarer
Veni Vidi Vici Viaplay Thomas Bo Larsen

Veni Vidi Vici, som direkte oversat fra latin betyder “jeg kom, jeg så, jeg sejrede”, er Viaplays kommende dramaserie i ti afsnit. Serien får premiere eksklusivt på Viaplay den 13. april.

Thomas Bo Larsen, spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, som befinder sig på et afgørende sted i sit liv: Hans film får dårlig kritik, han forsørges af sin hustru, og når man tror, at det ikke kan gå ham dårligere, bliver det endnu værre. Presset af virkelighedens realiteter bliver Karsten tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et “rigtigt” job på sin svigerfars økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét af ikke bryder sig om.

Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent (Rafael Edholm), som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, men til Karstens store forargelse er det et job som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare.

Bag serien er den oscarvindende Anders Thomas Jensen (Blinkende lygter, Mænd og høns), samt de svenske manuskriptforfattere Santiago Gil (Micke & Veronica), Rafael Edholm og Fredrik Lundberg, som også er seriens executive producer.

Video Thumbnail
Veni Vidi Vici | Viaplay Teaser
Stream med Viaplay - Bestil her Premiere: 13. april

Andre aktuelle titler på Viaplay

næste »

Del på: