Red Oaks sæson 2

| torsdag 23. feb, 2017 14:35 | 0 Kommentarer
Red Oaks season 2 amazonRed Oaks season 2 amazon

Den 10. marts får anden sæson af Red Oaks premiere på Amazon Prime Video i Danmark.

Med skuespillere som Craig Roberts, tager serien Red Oaks seerne tilbage til sommeren 1986. Vi befinder os i New Jerseys forstæder, hvor Top Gun var nummer et på billetkontoret, og livet var langt mere simpelt… Altså for alle på nær de fortabte og utilpassede ansatte og medlemmer af Red Oaks Country Club.

For den professionelle tennisspiller, David Meyers (Craig Roberts), har det været et år fyldt med omvæltninger. I en tid, hvor han ovenpå sine forældres skilsmisse er tvunget til at droppe ud af NYU, og dermed opgive sine fremtidige drømme om at blive filminstruktør, er det eneste lyspunkt i hans liv romancen med Skye. Skye er datter af Red Oaks direktøren Doug Getty.

I mellemtiden kæmper Davids familie og venner alle med deres eget komplicerede kærlighedsliv i løbet af sommeren. Red Oaks er skabt og produceret af Gregory Jacobs og Joe Gangem. I serien møder vi udover Craig Roberts også stjerner som Ennis Esmer, Oliver Cooper, Paul Reiser, Alexandra Socha, Richard Kind and Jennifer Grey.

Red Oaks skildrer de humoristiske milepæle, vi uomtvisteligt passerer på vejen til at finde os selv. Serien er også produceret af Steven Soderbergh, David Gordon Green og Antoine L Douaihy.

Video Thumbnail
Red Oaks Season 2 Launch Trailer | Amazon Prime Video
Amazon Video Premiere: 10. marts

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: