Patriot

| fredag 28. apr, 2017 11:14 | 0 Kommentarer

D. 5. maj bliver Patriot tilgængelig på Prime Video. I serien følger vi efterretningsofficer, John Tavners (Michael Dorman, Wonderland) komplicerede liv. Hans opgave består i at forhindre Iran i at bruge atomkraft. Det kræver, at han afstår fra alle sikkerhedsforanstaltninger og går undercover som en middelklasse industrimedarbejder hos et rørfirma i det midtvestlige USA. En kamp mod PTSD, statens inkompetence og det vanskelige i at vedligeholde sit job skaber en kædereaktion af fiaskoer, der sætter Tavners mission over styr. Patriot handler om de mindre kendte og uglamourøse aspekter af livet som en efterretningsofficer, der går undercover med et arbejde, som ofte placerer John i uholdbare situationer, hvor han er tvunget til at vælge mellem dårlige løsninger. En plan, der optrævles og falder fra hinanden, og et forsøg på at skjule denne optrævling forårsager problemer, der kun komplicerer det hele yderligere.

I serien medvirker også Terry O’Quinn (Lost) som Tom Tavner, Johns chef og far, Michael Chernus (Orange is the New Black), som Johns ældre bror, Edward Tavner, en ung kongresmand fra Texas, Kathleen Munroe (Call Me Fitz), som Johns hustru Alice, Aliette Opheim (Sandor slash Ida) som Agathe, en smuk, ung morddetektiv fra Luxemborgh, som er i hælene på John, og Kurtwood Smith (That 70s Show) som Mr. Claret, Johns regelrytter-chef hos rørfirmaet.

Patriot er skrevet og instrueret af Steve Conrad (The Secret Life of Walter Mitty, The Weather Man), og eksklusivt produceret af Conrad, James Parriott (Grey’s Anatomy), Glenn Ficarra (Crazy Stupid Love, Focus), John Requa (Crazy Stupid Love, Focus), Charlie Gogolak (Focus) og Gil Bellows (Temple Grandin).

Patriot vil fra lanceringen være tilgængelig med undertekster og dubbing på engelsk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Video Thumbnail
Patriot Season 1 - Official Trailer | Amazon Video
Amazon Video Premiere: 5. maj

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: