Long Strange Trip

| torsdag 25. maj, 2017 10:06 | 0 Kommentarer

Long Strange Trip er instrueret af Amir Bar-Lev (The Tillman Story) og produceret af Martin Scorsese (The Last Waltz), og er den første full-length dokumentar om bandet The Greatful Deads vision og kompromisløse forpligtelse til deres publikum, som gjorde bandet fra the Bay Area til et af de mest indflydelsesrige musikgrupper i deres generation. Den 30 år lange Greatful Dead odyssé var en af de mest usandsynlige successer i rock´n´roll historien.

I dokumentaren samler Bar-Lev hudærlige interviews med både band, road crew, familiemedlemmer og bemærkelsesværdige Deadheads, og løfter sløret for den hidtil ufortalte historie om The Greatful Dead og den frit løbende psykedeliske subkultur, der spirede omkring dem. Filmen giver også en gribende indsigt ind i sindet hos den nu afdøde hovedguitarist, Jerry Garcia, hvis foragt for autoriteter var modstridende med hans faktiske lederstil af det vidtstrakte kollektiv, der gjorde det muligt for bandet at fortsætte. Long Strange Trip udforsker The Greatful Deads enkeltstående eksperiment i at lave radikalt eklektisk musik.  Filmen er på den måde meget mere end en baggrundshistorie om en exceptionelt talentfuld og elsket gruppe musikere. Dokumentaren er en inspirerende fortælling om ubegrænset artistisk udfoldelse, dybtfølt amerikansk tragedie og en historie om opstandelsen og faldet for det tyvendeårhundredes alternative kultur.

Long Strange Trip vil være tilgængelig på engelsk med spanske, franske, italienske og portugisiske undertekster.

Video Thumbnail
Long Strange Trip - Trailer | Amazon Prime Video
Amazon Video Premiere: 2. juni

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: