I Love Dick

| fredag 28. apr, 2017 11:14 | opdateret 03. aug, 2017 kl. 13:12 | 0 Kommentarer

Serien I Love Dick er inspireret af kultbogen I Love Dick. Bogen er refereret til som “den vigtigste bog om mænd og kvinder skrevet i dette århundrede” (Emily Gould, The Guardian). Serien finder sted i det farverige og intellektuelle samfund Marfa, Texas. ¨

Chris (Kathryn Hahn, Transparent) og Sylvere (Griffin Dunne, Dallas Buyers Club), rejser til Marfa, fordi Sylvere bliver tildelt et stipendium til færdiggørelse af sin bog om Holocaust. Da de møder Dick (Kevin Bacon, The Following), håner han deres fantasier og omvender deres syn på kærlighed og monogami. I sin udforskning af kvindelighed og fortælleteknik om kærlighed og lyst, kortlægger I Love Dick evolutionen bag et ægteskab, skabelsen af en kunstner og forkyndelsen af en forfatter ved navn, Dick.

I Love Dick er produceret af Jill Soloway (Transparent), Andrea Sperling (Transparent), og Sarah Gubbins (Ten Aker Wood). Pilot-afsnittet er instrueret af Soloway og skrevet af Gubbins.

I Love Dick vil være tilgængelig med undertekster og dubbing på engelsk, fransk, spansk, italiensk og portugisisk.

Amazon Video Premiere: 13. maj

Amazon Prime Video

Amazon’s streamingtjeneste Amazon Prime Video blev lanceret i Danmark ultimo 2016. Der er endnu ikke danske undertekster på tjenesten, men tjenesten har Ultra HD indhold med HDR

Pris: 25,- / måned


Billedeopløsning: UHD, UHD HDR


Bemærkninger:

DIGITALT.TV anbefaler at du ser Amazon på din Fladskærm enten via indbygget Smart TV app, hvis dit TV har dette eller Nvidia Shield TV medieafspilleren. Disse leverer den bedste kvalitet. For at få Amazon frem på Nvidia Shield pt. så skal du sætte sprog på enheden til engelsk og evt. WiFi location setting til off.


Tilgængelighed

Chromecast
AirPlay
Apple TV 4
PC / Mac
iPhone / iPad
Android
Smart Tv
  • LG webOS
  • Samsung Tizen
  • Sony / Philips Android TV
Konsoller
  • Nvidia Shield

Andre aktuelle titler på Amazon

Del på: