Gift ved første blik 2017 - se billeder af de nye deltagere

Camilla Gift ved foerste blik 2017 DR1 Camilla Fotos: Snowman Productions ApS
DR1DR1 DR TV tirsdag 07/02 DR1 kl. 20:45

I dag er der 1,6 millioner singler i Danmark. Otte af dem medvirker i den nye sæson af ’Gift ved første blik’, som DR1 tager hul på om få uger. De medvirkende har sagt ja til at blive matchet op af et hold eksperter for at give kærligheden endnu en chance – de skal indgå et ægteskab med en fremmed de aldrig har mødt før og leve sammen som mand og kone i fem uger.

Som følge af teknologien har udbuddet af datingmuligheder aldrig været større. Men alligevel har der aldrig været flere singler i Danmark, end der er i dag. Men hvorfor er det så svært for os at finde en partner og skabe et forhold, der varer ved?

I eksperimentet ’Gift ved første blik” undersøger vi, hvad der sker, når vi i stedet overlader det til et hold af eksperter at skabe de bedst mulige matches og derefter smeder parrene sammen i et rigtigt ægteskab – med de forpligtelser og betydninger som det medfører.

Undervejs får vi et unikt indblik i og forståelse for, hvilke mekanismer og mønstre, der står i vejen for kærligheden. Og hvad der skal være til stede for, at det gode match også får den næring, der skal til for at lykkes.

“Det har været et intenst forløb med op- og nedture for de fire ægtepar. Denne sæson byder på både sårede følelser, gode grin, tårer og spirende kærlighed. Men det bliver også fem uger, hvor vi hen ad vejen kommer helt tæt på deltagerne. Vi bliver lukket helt derind, hvor relationen, nærheden og intimiteten kan mærkes, og det er mit håb, at det vil medvirke til, at vi kan få en god og fremadrettet debat om, hvad det er, der holder liv i et parforhold, og hvad der dræner det, siger redaktør for ’Gift ved første blik’, Sofia Fromberg.

Singler fra hele landet

Omkring 220 kvinder og 80 mænd har tilmeldt sig eksperimentet og efter grundig gennemgang af de mange profiler har programmets eksperter matchet de otte deltagere i fire par. Deltagerne er: Mette(Ringsted), Pernille (Aarhus), Birgitte (Kokkedal), Camilla (København), Allan (Sønderborg), Christian (Søborg), Martin (Kirke Hyllinge) og Nicolas (København). De er mellem 29 og 59 år.

Seerne er med, lige fra de medvirkende får besked om, at der er fundet et match, til selve vielsen, bryllupsfesten, bryllupsrejsen, når parrene flytter sammen, og når de prøver at få en hverdag til at fungere. Og så er vi også med, når parrene skal beslutte sig for, om de vil blive ved med at være gift eller, om de vil lade sig skille.

Galleri – Gift ved første blik 2017

Så kan du selv gætte hvem der hører sammen.

Nye eksperter

Eksperterne består af psykologer, sexologer, parterapeuter og en antropolog, der ud fra deres forskellige fagligheder sammen har fundet frem til de bedste match. Psykologen Gert Martin Hald og antropologen Trine Demant er igen med på ekspertholdet. Nye i panelet er psykolog og parterapeut Mette Smidt og metakognitiv psykolog Sisse Find Nielsen.

På baggrund af eksperternes grundige observationer, samtaler med deltagerne og ved at spørge til deres personlighed, værdier, seksualitet, samliv og kommunikation bliver de otte singler matchet. Præsten Michael Brautsch medvirker også i programmerne som en slags livline, der med uvildige øjne kan hjælpe og støtte de medvirkende.

Gift ved første blik har premiere den 7. februar og sendes tirsdage klokken 20.45 på DR1 og løbende på DR TV. I år er der hele ni programmer.

Andre aktuelle titler på DR TV

næste »

Del på:

Gemt under:: Streaming, TV og Streaming Guide