Se Formel 1 og Kevin Magnussen uden TV3+

| fredag 07. mar, 2014 16:50 | opdateret 09. mar, 2015 kl. 19:42 | 0 Kommentarer

Formel 1 på TVVil du gerne se Formel1 med danske Kevin Magnussen, så er der muligheder, også hvis du ikke har / ønsker TV3+. Vi har samlet nogle alternativer her.

 

Formel 1 på dansk hos Viaplay

Skal det være på dansk, så kan du streame alt Formel 1 på dansk tv på via tjenesten Viaplay.dk. Her får du alt Formel 1, der sendes på TV3+ og TV3 Sport kanalerne.

Det koster 229,-/måned for at se Formel 1 på Viaplay. Udover Formel 1, så får du så også adgang til al anden sport, film og tv på Viasat kanalerne.

 

Formel 1 på Tysk på RTL

Den tyske gratis tv-kanal RTL sender Formel 1 også i 2014. På RTL får du både løb og kvalifikationer live. Du må leve med reklameafbrydelser, men det er jo også tilfældet på TV3+. Det hele kommenteres naturligvis på tysk, så du må naturligvis undvære de danske kommentatorer.

Har du ikke TV3+, så har du måske RTL hos din tv udbyder, ellers er her nogle andre muligheder at få kanalen på. Tyske Sport 1 sender også flere af træningerne live, den kanal er dog primært tilgængelig for parabolfolket.

 

RTL via parabolantenne

RTL kan ses gratis, hvis du har en parabolantenne pegende på Astra 19,2 grader øst satellitten og parabol-tv boks eller måske er der satellit-tv tuner i din fladskærm. Desværre må du leve med at se RTL i standard opløsning. RTL findes i en HD udgave men denne er kodet og kan kun købes i Tyskland.

 

RTL via Internettet

Watz Me Now Danmark

Danske Watz Me Now har vi anmeldt for nylig og de gjorde et fint indtryk. RTL indgår hos Watz Me Now i deres grundpakke til 90,-/ måned og kan ses via computer, mobil eller tablet. Desværre kræver det tilkøb af en HDMI Smart Stick for at få tv på fladskærmen. Læs eller se vores videoanmeldelse af Watz Me Now her

Zattoo

Internet-tv udbyderen Zattoo tilbyder i Danmark RTL via Nettet. Det kræver et abonnement på deres HiQ pakke, der koster enten:

35 DKK / måned
85 DKK for 3 måneder
280 DKK for 12 måneder

Ud over RTL, får du de danske DR kanaler, samt flere tyske, norske og svenske. Med i prisen får du mulighed for at optage op til 250 programmer. Du kan streame tv på computer, tablet eller Smartphone. AirPlay til Apple TV er også muligt.

Se mere på zattoo.com/dk/

Zattoo Schweiz

Såfremt du har adgang til en DNS tjeneste der kan omgå geografisk blokering, så kan du muligvis få gratis adgang til RTL via Zattoo’s  schweiziske hjemmeside. Via den tjeneste kaldet Unotelly, som vi tidligere har anmeldt kunne vi fint streame RTL ganske gratis samt løbene på BBC. Dog er kvaliteten formentlig noget bedre, hvis man betaler for det. Gratis streamen er ikke specielt god kvalitet.

Læs vores anmeldelse af Zattoo Schweiz

Se vores Formel1 tv-guide her

 

Formel 1 på engelsk på BBC

Engelske BBC sender ikke alle Formel 1 løb live længere desværre, men de har fortsat rettigheder til 9 løb i 2014, som de sender live. De ni løb er: Malaysia, Spanien, Canada, Storbritannien, Belgien, Italien, Japan, Rusland og Abu Dhabi.

Fordelen ved BBC’s dækning er naturligvis, at det er på engelsk, og at det er uden reklameafbrydelser.

 

BBC via parabol

BBC’s satellitkanaler er i februar 2014 flyttet til en ny satellit, der er svær at modtage i Danmark. Så selv om BBC kanalerne sendes ukodet , så kræver det temmeligt store paraboler og dermed investering for at se kanalen. Du kan læse modtagelsesrapporter i vores forum her.

 

BBC via Internettet

BBC TV kan streames live og gratis til engelske ip-adresser via deres iPlayer. Danskere skal således igennem DNS tjeneste for at omgå den geografiske spærring.  Via den tjeneste kaldet Unotelly, som vi tidligere har anmeldt kunne vi fint streame BBC ganske gratis via bbc.co.uk/iplayer/

Internet-tv udbyderen Zattoo tilbyder i Schweiz BBC via Nettet. Både som gratis kanal eller i bedre kvalitet i deres HiQ pakke. Det kræver, ligesom iPlayer, at du omgår, så det for Zattoo ser ud til at du befinder dig i Schweiz.

Flere har desuden rapporteret om, at det er muligt at se BBC med flere uden krumspring hos filmon.com. Vi ved dog ikke hvordan det kan være at Filmon slipper afsted med at tilbyde disse udenfor England.

Formel 1 TV Guide klik her

facebooktwittergoogle_plusmailrss

Tags: , ,

Gemt under:: Net-TV, Streaming

Klik på den kontotype du vil skrive din kommentar fra

Skriv et svar

Menu