Premier League sidste spillerunde TV og streamingguide

| torsdag 18. maj, 2017 19:00 | 11 Kommentarer

Premier League sæsonen lakker mod enden og traditionen tro åbner Premier League op for at tv-stationerne kan vise alle kampe fra den sidste spillerunde. Har du Viaplay Sport så kan du se samtlige kampe når den sidste spillerunde spilles på søndag.

Herunder får du det komplette overblik over Premier League på dansk tv og streaming.

Premier League TV og Streaming

TV-Tider er på vej

Se Premier League 2016/17 – Ny tv og streamingaftale

Her fra 2016/17 sæsonen træder en ny tv-aftale i kraft i forhold til Premier League. Den nye aftale deler Premier League tv-rettigheder 50/50 mellem MTG (TV3+, TV3 Sport) og Discovery Networks (6’eren), men i forhold til streaming, så sender Viaplay.dk og Dplay (DplaySport bliver på sigt flyttet til Eurosport Player) alle Premier League tv-kampene non eksklusivt. Det betyder, at du får lige mange Premier League kampe, uanset om du har et Viaplay Sport eller et Dplay Sport abonnement.

Imodsætning til tidligere kan du på Dplay altså også se de kampe der på TV sendes på TV3+ / TV3 Sport. Og omvendt kan du på Viaplay.dk også se kampe der sendes på 6’eren.

Bemærk at der som tidligere ikke er mulighed for at se alle 16:00 lørdagskampe live. Dette skyldes at Premier League ønsker at beskytte deres produkt i det britiske, og er bange for at briter omgår geoblokering og begynder at abonnerer på Viaplay.dk eller Dplay (DplaySport bliver på sigt flyttet til Eurosport Player), specielt når alle kampe kan ses live.

Det kommer til at veksle, hvilken kanal der sender 16:00 lørdagskampe, så det ser desværre ikke ud til,  at vi får to kampe at vælge imellem på TV3+ og 6’eren på det spilletidspunkt. Vi gætter på at det skyldes,  at MTG er rettighedshaveren til Premier League og så har solgt halvdelen til Discovery Netwoks,  dermed er der ikke længere to separate aftaler og således formentlig heller ikke mulighed i aftalen for at der vises to 16:00 kampe. Viaplay tilbyder alle lørdags 16:00 forskudt fra ca. kl. 20:30 lørdag aften

Bemærk at Viaplay først tilføjer de øvrige forskudte 16:00 kampe efter 20:30. Her vil de andre kampe der ikke blev sendt live dukke op i sportsoversigten ved klokken 16.00, som er det tidspunkt kampen faktisk startede på. Bemærk at forskudte kampe ikke kan ses på Xbox konsoller samt Smart TV af mærket LG og Panasonic

Den nye sæson har også en ny begrænsning der betyder, at der aldrig må sendes mere end 1 live kamp samtidigt fra Premier League også forhold til kampe, der ikke spilles lørdage 16:00. 12 fredage i løbet af Premier League sæsonen er der dog som noget nyt fredagskampe, hvilket gør at færre kampe end tidligere vil blive spillet samtidigt.

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, TV-Sport

Skriv en kommentar

11 Kommentarer til "Premier League sidste spillerunde TV og streamingguide"

Giv mig besked
Sorter efter:   nyeste | ældste
iSteen
Registreret bruger
iSteen

Jeg synes det er en kanon service, med disse opsumeringer af sendinger på diverse kanaler – tak for det

henrikg73
Gæst
henrikg73

Bare: Manchester United vinder mesterskabet, så er jeg godt tilfreds 🙂
Venlig hilsen
Henrik

Svalbard1693
Registreret bruger
Svalbard1693

Det er absolut klasse med disse opdateringer, og denne er en fast del af min ugentlige rutine at tjekke igennem. Tak for arbejdet!
// Mike

iSteen
Registreret bruger
iSteen

Jeg er glad for at vide hvilke kanaler hos Boxer jeg skal abonnere på, for at følge Superligaen og Premier League. Tak for det

jabe78
Registreret bruger
jabe78

Jeg havde forventet to forskellige kampe lørdage kl. 16. En kamp på 6eren og en på TV3 Sport 2.

Jacob
Registreret bruger
Jacob

Hvad med kampe for The Championship og de lavere engelske rækker? Hvem har rettighederne og hvor meget vil der blive sendt? Ved man noget om det?

Jeg kan se at TV3sport 1 og 2 i ny og næ sender kampe fra de lavere engelske rækker, men det er svært at finde ud af om det er regelmæssigt. Og jeg vil helst ikke betale for kanalerne, hvis det viser sig at de kun sender PL og ikke de lavere rækker.
Man er vel ægte fan af engelsk fodbold…

Titrals
Registreret bruger
Titrals

Kan se West Brom – Middlesbrough ikke er tilgængelig på Viaplay i dag, men som jeg læser denne artikel burde den være det?

wpDiscuz