NFL på TV og Streaming

| søndag 20. nov, 2016 11:55 | opdateret 23. dec, 2016 kl. 8:37 | 8 Kommentarer

nfl tv kanaler

TV-Tider er på vej

Kampe er angivet efter dansk tid. Står der eksempelvis fredag 02:30, så er det natten mellem torsdag og fredag. Game pass viser alle kampe også dem der ikke er Gamepass logo udfor ovenfor.

Se NFL online på Viaplay

På Viaplay kan du følge de NFL kampe der sendes på TV og en ekstra kamp søndag 19:00 og 22:25.
Bestil Viaplay Sport

Viaplay tilbyder også Red Zone i år, altså signalet hvor der løbende skiftes mellem kampene, der spilles søndag aften dansk tid.

NFL TV Guide 2016/17

Typisk spilles der efterfølgende mønster:

  • Natten til fredage 02:30 TV3+
  • Søndage 19:00 TV3 Sport 1
  • Søndage 22:25 TV3+
  • Natten til mandage 02:30 TV3+
  • Natten til tirsdage 02:30 TV3 Sport 1

Vælg selv din kamp. Se alt NFL på NFL Game pass

Vil du følge dit favorithold hele sæsonen, så er NFL Gamepass oplagt. Her kan du se alle kampe live og forskudt. Her får du altså adgang til det hele og i den bedste billedekvalitet.

Prøv NFL Gamepass gratis i 7 dage

NFL Game Pass er tilgængeligt på smartphone, tablet, computer, Apple TV, Chromecast med flere.

Bedste kvalitet får du med Windows 10 NFL on Windows app’en. Her er der 60 billeder i sekundet og altså lige så flydende som almindelig tv. Opløsningen er 720p. Skulle vist også være muligt på Xbox har vi hørt. De andre platforme kører ikke med 60 billeder i sekundet.

Prøv NFL Game pass gratis i 7 dage

Se NFL gratis via Parabolantenne

Den tyske kanal ProSieben Maxx har sikret sig rettigheder til 43 kampe fra sæsonen og deler desuden sammen med Sat1 kampe fra playoffs. Første kamp sendes 13/9 kl. 19:00. ProSieben Maxx kanalen er ikke den samme kanal som den ProSieben der findes i en række kabel-tv anlæg, så du skal have en parabol på Astra 19,2 øst for at kanalen.

ProSieben Maxx sender fra Astra 19,2°øst | Frekvens: 12.545 MHz | Polarisation: Horisontal (H) | Symbolrate: 22000 MS/s | FEC: 5/6.

ProSieben Maxx sendes dog kun gratis i SD, HD kræver abonnement på HD+ pakken.

 

Del på:

Tags: , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming, TV og Streaming Guide, TV-Sport

Skriv en kommentar

8 Kommentarer til "NFL på TV og Streaming"

Giv mig besked
Sorter efter:   nyeste | ældste
tom88
Registreret bruger
tom88

“Dækningen af den amerikanske nationalsport number one er massiv på dansk fjernsyn. Faktisk er Danmark et af de lande uden for USA, der sender allerflest timer fra NFL”

Hvorfor ? er der virkelig så mange seere til nfl kampe ?

tom88
Registreret bruger
tom88
hmm, okay…..men det er vist mere fordi det er “smart” at se…..for “fantastisk sport” er det ikke imo……der er mere stop i spillet og pauser end der er faktisk “gameplay” . According to a Wall Street Journal study, the average NFL game features just 10 minutes 43 seconds of action. Commercials account for nearly 60 minutes of the three hour affairs. And when the networks are showing the game, the bulk of the time is spent either on replays or shots of players huddling, in pre-snap formations or “milling about.” 3 timers kamp…….10 minutters spil…….det er vist derfor viasat elsker… Læs mere »
tom88
Registreret bruger
tom88

vidst ikke vist

Per M
Registreret bruger
Per M

Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?
Jeg kan huske bare nogle uddrag der blev vist tidligere på året på vores lokale TV2 kanal og her var tilskuerpladserne praktisk talt tomme.

En anden ting er også, at TV2 Zulu droppede at vise NFL kampe for længe siden om søndagen, tilsyneladende grundet manglende Dansk seer interesse.

lunddal
Registreret bruger
lunddal

“Hvis Amerikansk fodbold havde en så stor interesse som Viasat siger det har her hjemme, hvorfor er der så estimeret 69 klubber i Danmark, der har ret svært ved at trække tilskuere til deres kampe ?”

Sikkert af samme årsag som Serie 6 fodboldkampe ikke har samme tilskuertal som La Liga har seertal 😉

martin
Registreret bruger
martin

Jeg savner Zulu-dækningen – måske fordi reklamepauserne blev brugt på andet end reklamer 🙂

Super
Registreret bruger
Super

Jeg synes at Viasat skal droppe NFL. Det kan umuligt have så store seertal. De færreste er i stand til at se en kamp mandag morgen. Pengene de betaler de rettigheder med kan bruges bedre på europæisk sport. F.eks. La Liga og Serie A, og Formel 1 uden reklamer.

Hvis NFL var skiftet ud med La Liga og Serie A kunne programmet i denne weekend set sådan her ud:

Søndag
15:00 Sampdoria – Inter (3SP 1)
18:15 Levante – Villarreal (3SP 2)
20:30 Atletico Madrid – Real Madrid (TV3+)
20:45 AC Milan – Napoli (3SP 2)

wpDiscuz