National Geographic – Månedens højdepunkter

| mandag 05. dec, 2016 08:44 | opdateret 05. dec, 2016 kl. 9:17 | 0 Kommentarer

December på National Geographic

YEARS OF LIVING DANGEROULSLY – sæson 2
Years of Living Dangerously er en Emmy-vindende dokumentarserie med fokus på klimaforandringer. I hvert afsnit rejser en berømthed, der er kendt for miljøaktivisme, og en journalist ud i verden for at interviewe eksperter og almindelige mennesker, der er påvirket af – og søger løsninger på – virkningerne af global opvarmning. I denne sæson kan du bl.a. møde David Letterman, der rejser til Indien for at interviewe statsministeren og undersøge, hvordan landet har planer om at distribuere solenergi til hele befolkningen i løbet af det næste årti. Andre værter er bl.a. Arnold Schwarzenegger, Don Cheadle, Gisele Bündchen, Jack Black og Joshua Jackson.
Premiere 8/12 kl. 21.00
1. VERDENSKRIG:
SLAGET VED VERDUN

Februar 1916. 1. Verdenskrig har raset i to år, og over 3 millioner mennesker er blevet dræbt. Og dog har ingen af parterne formået at få overtaget. Tyskerne forsøger at tage skæbnen i egen hånd og vinde krigen ved at mobilisere mere artilleri og flere mænd i Verdun end i nogen anden offensiv. Men franskmændene holder stand. I 300 døgn, i en storm af granater, kæmper tyske og franske soldater en tragisk stillingskrig, hver især fast besluttet på at afslutte krigen. Baseret på over 500 timers restaureret og farvelagt arkivmateriale, tager de to afsnit af  1. Verdenskrig: Slaget ved Verdun seerne med helt ind i et af de største slag nogensinde.
Premiere 7/12 kl. 21.00 + 22.00
2. VERDENSKRIG:
DET UNDERSØISKE HELVEDE

2. Verdenskrig: Det undersøiske helvede er en serie om den skjulte krig under havets overflade og de dramatiske kontakter og kampe mellem de største ubådspatruljer under 2. Verdenskrig.
Fra oprettelsen af Wolfpack til kampen for sejr i Stillehavet beskriver vi de strategiske beslutninger og den hurtige udvikling indenfor teknologien og taktikken. Den undersøiske krigsførelse vækker enhver sømands værste mareridt til live. Analyser fra eksperter og arkivmateriale væves sammen med skildringer og rekonstruktioner filmet på autentiske ubåde fra 2. Verdenskrig, så de medvirkende står midt i kampens øje.
Premiere 14/12 kl. 22.00

Nat Geo People

HOTEL SHELBOURNE – sæson 2
Endnu engang har vi fået eksklusiv adgang til både for- og bagside af Dublins mest ikoniske hotel. Denne gang ser vi på, hvad det kræver at levere fem stjernet luksus på The Shelbournes travleste tidspunkter af året – efterår og jul.
I løbet af serien stiger presset på medarbejderne for at sikre at servicestandarderne overholdes, alt imens ydersiden af hotellet undergår en større og meget forstyrrende facaderenovering.
Premiere 8/12 kl. 21.00
JADE’S VANDRETUR TIL NORDPOLEN
Den 14-årige Jade fra Melbourne kaster sig ud i et ambitiøst forsøg på at blive den yngste nogensinde, der trekker til Nordpolen. Overbevist om at en succes vil inspirere teenagepiger overalt til at bryde fri af samfundets begrænsende forventninger, kæmper hun mod den bitre kulde, faretruende tynd is, konstant træthed og manglende selvtillid for at nå sit mål. Under kyndig vejledning fra den erfarne polarguide, Eric Philips, og med sin far, Paul, der har besteget Mount Everest, ved sin side, har Jade stærk støtte omkring sig. Men hun aner ikke, om hun har dét, der skal til for at overleve de udfordringer, hun har sat sig for. Hun overvandt en livstruende sygdom som barn – og nu sætter denne modige og sympatiske teenager sig selv på den ultimative prøve.
Premiere 18/12 kl. 21.00

Nat Geo Wild

EN SVÆR MISSION: DE SIDSTE DJÆVLE
I et fjernt hjørne på en fjerntliggende ø bor nogle utrolige og ikoniske pungdyr: De Tasmanske Djævle. De lokale aboriginere fortæller historier om et smukt, panterlignende dyr, der blev forbandet og forvandlet til et arrigt djævlelignende dyr med skarpe klør og bred mund. De er blevet de rene legender – efter at have boet i Australien i titusinder af år, er de uddøde på fastlandet for over 400 år siden. Et mystisk og ikonisk dyr: ved første øjekast er de nervøse, vagtsomme og voldelige.De lever i flokke og samles for at æde, men virker alligevel helt intolerante overfor hinanden. Er deres frygtindgydende ry berettiget? Vi viser en anden, sjælden, side af de små djævle. Komplekse, frygtsomme og rolige dyr, der meget hellere ville løbe i skjul end at slås. De er gode forældre, kan lide at lege, og i sommervarmen kommer både unge og gamle ud for at solbade.
Premiere 31/12 kl. 18.00
Del på:

Gemt under:: TV-Nyt

Skriv en kommentar

Vær den første der kommenterer

Giv mig besked
wpDiscuz