MTG/Viasat køber rettighederne til EM i håndbold 2016 og 2018

| torsdag 28. jun, 2012 09:13 | 0 Kommentarer
Håndbold på TV3

Mikkel Hansen i kamp mod Tyskland. Foto: Sportagenzy

Seerne kan se frem til masser af EM-håndbold hos Viasat og på TV3 i de kommende år. Moderselskabet bag, Modern Times Group, har nemlig sikret sig de eksklusive rettigheder til Europa mesterskaberne i håndbold for både mænd og kvinder i 2016 og 2018. Rettighederne dækker både Danmark, Norge og Sverige. Tillige har MTG sikret sig kvalifikationskampene til EM i 2014, 2016 og 2018.

“Vi ser i den grad frem til at præsentere seerne for Mikkel Hansen og resten af det succesfulde danske landshold for mænd. De er jo regerende europamestre og vi ved, de altid leverer kampe af meget høj karat. Og de danske kvinder er i gang med at bygge et nyt storhold op, hvorfor vi også i høj grad glæder os til at følge deres jagt på ny EM-succes på vores kanaler”, siger TV3 Sportens chef, Peter Nørrelund.

De fleste EM-kampe vil blive sendt på enten TV3-kanalerne eller Viasat-kanalerne – dog er det sikkert, at alle Danmarks kampe samt semifinaler og finaler vil blive vist på TV3-kanalerne.

“Vi har i forvejen et yderst solidt udbud af eksklusiv sport i form af både Superligaen i fodbold, UEFA Champions League, Formel 1, speedway og dansk Pokalfodbold på vores kanaler. At vi nu kan tilføje både mændenes og kvindernes EM fra 2016, er fantastisk for seerne og for os. Håndbold er en yderst populær tv-sport i de skandinaviske lande og jeg er sikker på, at vi også indenfor denne sportsgren vil lave en suveræn tv-dækning af slutrunderne og kvalifikationskampene”, siger Peter Nørrelund.

Rettighederne dækker udover MTGs tv-kanaler også rettighederne til både internet og mobile platforme.

Kilde: TV3 Nyt

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt