Formel 1 – Bahrains Grand Prix 2017 optakt

| torsdag 13. apr, 2017 10:59 | opdateret 13. apr, 2017 kl. 18:00 | 0 Kommentarer

Bahrain GP OptaktEfter årets to første løb i henholdsvis Australien og Kina, så er turen nu kommet til årets første aftenræs i Bahrain.

Bahrains Grand Prix blev afholdt første gang tilbage i 2004, og det var dengang det første Formel 1 løb, der blev afholdt i Mellemøsten.

Den mest succesfulde kører på denne bane er Fernando Alonso med tre sejre. Lewis Hamilton, Felipe Massa og Sebastian Vettel har to sejre hver. Mens Alonso næppe løber med førstepladsen i år, McLaren har faktisk aldrig vundet i Bahrain, så kan det jo sagtens være, at Hamilton eller Vettel slutter sig til Alonso med en tredje sejr. Bahrain bød i 2016 på et flot tæt opgør mellem Hamilton og Rosberg, men det får vi jo ikke gentaget i år.

Den mest succesfulde konstruktør i Bahrain er Ferrari med fire sejre. Massa plejer at køre godt i Bahrain, så måske kan han gøre det godt i Williams bilen. Bahrain bød i 2016 på en flot tæt duel mellem Hamilton og Rosberg, men det får vi jo ikke gentaget i år.

Udover de to favoritter så må det snart være tid til at Raikkonen viser,  at han fortsat hører hjemme i Formel1 og Bottas skal vel også holde sig til hos Mercedes. Kevin Magnussen kan se tilbage med en vis tilfredshed på sidste uges pointhøst, men skal naturligvis ikke hvile på laurbærene i teamdysten med Romain Grosjean.

Bahrain GP 2017 infografikPå Bahrain International Circuit kan det være svært at sætte bilen op, der er både lange lige stykker og en række sving der skal tages i varierende  hastigheder. Sand der blæser ind fra den omgivende ørken kan også være en udfordring.

Der køres træninger fra fredag,  og det hele kan naturligvis ses på Viaplay Sport og på TV3+.

TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
søn 30/04 12:30 - 14:00
Ruslands Grand Prix – Løbet optakt
WWW.DIGITALT.TV Guide
TV3+RTLStream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
søn 30/04 14:00 - 16:00Direkte
Ruslands Grand Prix – Løbet
WWW.DIGITALT.TV Guide
TV3+Stream Live eller op til 48 timer forskudt med Viaplay Sport - Bestil her
søn 30/04 16:00 - 17:00
Ruslands Grand Prix – Løbet nedtakt
WWW.DIGITALT.TV Guide
Del på: