Månedens nyheder History og H2

| mandag 05. dec, 2016 08:40 | opdateret 18. jan, 2017 kl. 9:22 | 0 Kommentarer

 

Counting Cars
Danny ”the Count” Koker kender køretøjer bedre end de fleste og giver ikke op, hvis han spotter en bil, han bare må eje. Sammen med sit team lever han af at restaurere, tilpasse og videresælge historiske køretøjer. Biksen i Las Vegas kører kun godt, hvis de kan få deres olieplettede fingre i de klassiske biler og motorcykler, som samlere kærligt har kræset for i mange år. Nu sætter de sig atter bag rattet og kører ud for at finde deres næste projekt. Missionen er at restaurere skrotbunker til deres tidligere pragt og transformere fantastiske vidundere til unikummer. Hvert afsnit af ”Counting Cars” byder på et nyt projekt, hvor Danny, Kevin, Mike, Roli, Ryan og Shannon med dygtighed og passion genopfinder magien i de ikoniske biler og motorcykler – og fortæller deres unikke historie.

Sæson 5
Torsdage kl. 21.00 fra d. 5. januar

The Curse of Oak Island
Hviler der en forbandelse over en lille ø ud for Nova Scotia i Canada? En forbandelse som dækker over en hemmelighed? Gemmer øen på en stor, gammel og godt skjult sørøverskat? I mere end 200 år har folk jagtet skatten, og det har kostet mange millioner kroner og seks menneskeliv. Ifølge forbandelsen vil skatten kræve et syvende offer, før den findes. Rick og Marty Lagina har sat jagten ind for at løse mysteriet, koste hvad det vil. I denne helt nye sæson af HISTORY’s successerie skal de nå bunden af ”Money Pit” – et ufremkommeligt område på øen, hvor skatten angiveligt ligger begravet. Hvilke forhindringer vil Rick, Martin og deres team af specialister støde ind i denne gang? Vil de finde den skjulte skat eller det endegyldige bevis på, at der hviler en dødelig forbandelse over øen?

Sæson 4
Tirsdage kl. 21.00 fra d. 10. januar

Swamp People
Så skydes sæsonen for alligatorjagt i gang igen, og konkurrencen er hårdere end nogensinde. I den nye sæson af ”Swamp People” møder vi sumpens konge, Troy Landry, og en lang række andre kendte ansigter fra det kulørte persongalleri – bl.a. hans søn Jacob, Bruce Mitchell samt R.J. Molinere og hans søn Jay Paul. Vi følger dette specielle folk, som lever af at jage alligatorer i nogle af Louisianas mest ufremkommelige sumpe. Her regerer 300 kilo tunge bæster, og naturen er nådesløs overfor de uvidende. Nye jægere kommer hele tiden til og udfordrer de oprindelige, som lever af den kun 30 dage lange jagtsæson. Sumpfolket kæmper en brav kamp for at bevare deres historiske livsstil og farlige levebrød i en moderne verden, som langsomt æder sig ind på dem.

Sæson 7
Onsdage kl. 23.00 fra d. 18. januar

American Pickers
”Pickers” er krejlere som Mike Wolfe og Frank Fritz med næse for hengemte skatte. Nu er de tilbage i en ny sæson af den populære serie ”American Pickers” , hvor de kører USA tyndt for at finde værdigenstande skjult i affaldsbunker, gemt væk i lader og stablet i garager. De forstår at skille skidt fra kanel, og omforme rust til rigdom. Tag med to af USA’s bedste krejlere landet rundt på jagt efter samlerobjekter og andre ting og sager med historisk værdi. På deres rejse møder de farverige personer, hører sjove anekdoter og fascinerende fortællinger, og finder antikviteter, som giver et helt unikt og spændende indblik i amerikanernes liv og historie.

Sæson 9
Man-fre kl. 20.00 fra d. 23. januar

How 2 Win
Historien er fyldt med vindere og tabere. Men kan man med et par simple tips og tricks lære at blive en vinder hver dag? I denne underholdende og oplysende serie kigger vi på historiske guldkorn fra eksempelvis Benjamin Franklin’s Poor Richard’s Almanac til kærlighedsråd fra Thomas Jefferson. Serien sætter også fokus på vores tidlige forfædres overlevelsesredskaber samt nyere undersøgelser om for eksempel farvers indflydelse eller berøringens magt. Hvem kunne ikke godt bruge et tip om, hvordan man får en lønforhøjelse? Eller hvordan man holder en slankekur? Og hvordan kan man med ét hemmeligt ord score drømmejobbet? Alle kan lære at vinde!

Ny serie på H2
Torsdage kl. 21.00 fra d. 5. januar

Ancient Aliens
”Ancient Aliens” undersøger de mange kontroversielle teorier om besøg af intelligente rumvæsener på Jorden igennem millioner af år. Der ledes efter utrolige spor, nye beviser og afgørende fund helt tilbage til dengang dinosaurerne befolkede vores planet. Er udenjordiske væsener afbilledet i ældgamle hulemalerier? Hvad skal man tro, når adskillige mennesker siger, at de har observeret den samme ufo? Serien dykker ned i historien bag de store spørgsmål, i spekulationer, i kontroversielle emner og i jordbundne teorier: Har rumvæsener besøgt jorden igennem historien og efterladt sig tydelige tegn på deres eksistens? Giorgio Tsoukalos og en lang række andre eksperter giver deres bud i denne helt nye sæson af H2’s successerie.
Sæson 9
Tirsdage kl. 21.00 fra d. 10. januar

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt