RSS Fladskærme Anmeldelser / Tests af TV

Philips 55POS901F OLED TV Test / Anmeldelse

Philips 55POS901F OLED TV Test / Anmeldelse

| fredag 21. apr, 2017 11:51 | opdateret 19. okt, 2017 kl. 12:59 | 0 Kommentarer

OLED TV kategorien vokser med stadig flere muligheder fra forskellige producenter. Vi har haft fornøjelsen af Philips første OLED TV i et par uger. Læs anmeldelsen her

Sony XE90 – KD-55XE9005 Test

Sony XE90 – KD-55XE9005 Test

| fredag 24. mar, 2017 09:50 | opdateret 03. dec, 2017 kl. 19:30 | 0 Kommentarer

Sony XE9005 er første TV vi anmelder i 2017. Læs mere om vores oplevelser med denne fladskærm der byder på Direct LED belysning

LG B6V OLED TV test

LG B6V OLED TV test

| onsdag 28. dec, 2016 14:22 | opdateret 19. okt, 2017 kl. 18:14 | 0 Kommentarer

LG B6V er LG’s billigste flade 2016 OLED model, som vi lige når at få testet her i 2016. Læs anmeldelsen af årets mest populære OLED TV her

LG E6V OLED TV – Test

LG E6V OLED TV – Test

| torsdag 06. okt, 2016 13:05 | opdateret 19. okt, 2017 kl. 18:07 | 0 Kommentarer

OLED TV har ry for en supergod billedekvalitet. DIGITALT.TV har brugt et par uger med LG’s E6V og vi er overbeviste. Læs anmeldelsen her

Samsung KS7005 Test UE55KS7005

Samsung KS7005 Test UE55KS7005

| onsdag 27. jul, 2016 10:46 | opdateret 26. nov, 2016 kl. 17:31 | 5 Kommentarer

Samsung KS7005 modellen er den billigste flade SUHD skærm i 2016 sortimentet hos Samsung. Hvad får du for pengene? Læs vores anmeldelse her

Sony KD-65XD9305 Test

Sony KD-65XD9305 Test

| mandag 11. jul, 2016 12:49 | opdateret 26. nov, 2016 kl. 21:10 | 0 Kommentarer

I 2015 anmeldte vi Sonys X93 serie, og vi har her i 2016 valgt at kigge på afløseren XD9305. Læs vores test om denne HDR kompatible fladskærm fra Sony

TCL Cityline S79 U55S7906 Test

TCL Cityline S79 U55S7906 Test

| tirsdag 21. jun, 2016 15:25 | opdateret 26. nov, 2016 kl. 21:09 | 0 Kommentarer

TCL er en af verdenens største tv-producenter og har på sit 2016 program en ultra slank model. Læs vores test af TCL Cityline S79 U55S7906

Panasonic TX-65DX900E Test

Panasonic TX-65DX900E Test

| tirsdag 07. jun, 2016 09:39 | opdateret 26. nov, 2016 kl. 20:33 | 0 Kommentarer

Panasonic DX 900 har været til test hos os i 14 dage. Hvordan klare topmodellen sig? Læs vores anmeldelse her

Panasonic DX780 (TX-58DX780E) – Test af Panasonics 2016 TV med Twin Tuner

Panasonic DX780 (TX-58DX780E) – Test af Panasonics 2016 TV med Twin Tuner

| tirsdag 29. mar, 2016 09:20 | opdateret 26. nov, 2016 kl. 20:08 | 14 Kommentarer

Panasonic DX780 er en ny Ultra HD skærm der understøtter HDR indhold. Du får Twin tuner med masser af muligheder og ganske god billedkvalitet. Læs vores anmeldelse

Sony X9305C Test

Sony X9305C Test

| onsdag 05. aug, 2015 09:52 | opdateret 08. nov, 2016 kl. 19:22 | 2 Kommentarer

Sony X9305C er den billigste 2015 model, hvor du får HDR support. Læs vores anmeldelse af skærmen og det nye Android TV