Kanal 4 / Kanal 5 – Ugens highlights

| mandag 05. dec, 2016 08:45 | opdateret 03. jan, 2017 kl. 17:47 | 0 Kommentarer

kanal 4 kanal5

Det nye år er skudt i gang, og inden længe vil det vælte ind med nye programmer og tv-premiere, da forårssæsonen står for døren. Allerede nu varmer vi en smule op, når Kanal 5 viser tv-premiere på The Last Stand, hvor Arnold Schwarzenegger gør det som den hårdkogte sherif, der vil gå langt for at beskytte sin by. Kanal 5 viser også tv-premiere på filmen Med livet som indsats, hvor en mand bogstavelig talt befinder sig selv på kanten mellem liv og død. Derudover har vi to sæsonpremiere. En på Discovery Channel, hvor vi viser Kiding Customs for dig, der elsker biler. Og en på TLC, hvor vi er tilbage med endnu en sæson af det yderst populære madlavningsprogram Masterchef Australia. Her står dommertrioen George Calombaris, Gary Mehigan og Matt Preston parat til endnu en omgang nye kokkeaspiranter.

Tv-premiere: The Last Stand, mandag den 9. januar kl. 21.00 på Kanal 5

Sheriff Ray Owens nyder en rimelig stille tilværelse i grænsebyen, Sommerton Junction, efter en lang og barsk karriere hos politiet i Los Angeles.

Efter en spetakulær flugt fra FBIs fangetransport er den mest berygtede narkobaron nu på flugt, med gidsel og fuld fart i specialudstyret bil, mod lige netop denne lille sovende by. Byen er sidste chance stop før grænsen – sidste chance for at fange ham, før han forsvinder for evigt. Byen vågner med det meste af den amerikanske politistyrke omkring sig og Owens til en stor beslutning.

Instr. Kim Jee-woon

Medv: Arnold Schwarzenegger/Ray Owens, Forest Whitaker/Agent John Bannister, Johnny Knoxville/Lewis Dinkum og Rodrigo Santoro/Frank Martinez

Sæsonpremiere: Kinding Customs, mandag den 9. januar kl. 22.00 på Discovery Channel

Kongen af custom er tilbage. Autodidakte Dave Kindig ombygger de mest fantastiske biler til klienter over hele USA. I denne 3. sæson er Kevin, Dave og Don på jagt efter biler de kan give den helt store ombygning.

Sæsonpremiere: Masterchef Australia, mandag den 15. januar kl. 20.00 på TLC

Masterchef Australia er verdens mest sete madprogram, og den 15. januar er det tilbage på TLC. De tre dommere George Calombaris, Gary Mehigan og Matt Preston vil sammen med et hold da gæstedommere vurdere de mange kokkeaspiranter, som kæmper om at blive dette års Masterchef Australia.

Tv-premiere: Med livet som indsats, søndag den 22. januar kl. 21.00 på Kanal 5

Nick Cassidy tjekker ind på et hotel og spiser et måltid på værelset. Men derefter stiller han sig ud på afsatsen – på 21. etage! Han truer med at springe ned. Hurtigt samles en masse mennesker nedenfor. Politiet og brændvæsenet rykker ind. Han vil dog udelukkende tale med én! Lydia Mercer, som er politipsykolog. Nick har nemlig et vigtigt ærinde: at bevise sin uskyld!

Instr.: Asger Leth

Medv.: Nick Cassidy: Sam Worthington, Joey Cassidy: Jamie Bell, David Englander: Ed Harris, Mike Ackerman: Anthony Mackie.

 

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Skriv en kommentar

Vær den første der kommenterer

Giv mig besked
wpDiscuz