Kanal 4 / Kanal 5 – Ugens highlights

| mandag 05. dec, 2016 08:45 | opdateret 25. mar, 2017 kl. 21:34 | 0 Kommentarer

kanal 4 kanal5

 Fodbold: VM-kvalifikation: Rumænien-Danmark

Søndag den 26. marts kl. 19:00 på Kanal 5

Det danske landshold havde et svært efterår i VM-kvalifikationen, hvor det ikke blev til så mange point som håbet. Derfor er forårets første kamp i kvalifikationen vital for Åge Hareide og co., når de gæster Rumænien, der kan blive en svær opgave for danskerne. Skal VM i Rusland 2018 blive en realitet for det danske landshold og hele nationen, skal defensiven skærpes, mens målchancerne skal omdannes til mål, så de fornødne point kommer på kontoen.

Fodbold: Danmark-England (U21)

Mandag den 27. marts kl. 18:30 på 6’eren

Det danske U21-landshold har leveret en imponerende kvalifikation og spiller EM til sommer. Inden sommerens EM, der afvikles i Polen, spiller de danske stortalenter testkamp mod England i Randers, hvor spillerne kan forvente en svær kamp. Dog kan Niels Frederiksen og co. glæde sig over, at de slipper for England i gruppespillet ved EM.

Nyt afsnit: Oraklerne

Mandag den 27. marts kl. 21:00 på Kanal 4

Emil Thorup, Christian Bitz, Uffe Buchardt og Søren Fauli er Oraklerne! Oraklerne rykker ud for at give gode råd til kvinder i dilemma. Denne gang besøger de Katinka, som er træt af, at have svigermor sovende i køkkenalrummet flere uger af gangen, Michelle, som er usikker på, om hun skal blive ved med at give hjemmelavede gaver og Maria hvis mand snorker… meget!

Premiere: Idris Elba: Fighter

Tirsdag den 28. marts kl. 22:00 på Discovery Channel

Den prisvindende engelske skuespiller Idris Elba har haft adskillige roller, men aldrig en som denne. I denne serie kommer Idris Elba ud på den fysisk og psykisk mest krævende oplevelse i sin karriere – han skal i træning som professionel kickboxer og til sidst kæmpe imod en garvet kickboxer i en kamp uden regler. Serien er filmet i Storbritannien, på Cuba, i Japan, i Sydafrika og i Thailand.

Han finder ud af, hvad det i virkeligheden kræver at være professionel kickboxer og presser sig selv til det yderste for at kunne udholde smerte og frygt, håndtere specialteknikker og færdigheder og sikre, at både hans krop og sind er kampklar. Hans mentorer er tidligere verdensmestre, lærere og trænere, og Idris drager jorden rundt for at lære usædvanlige træningsmetoder og fitness-programmer, så han kan øge sine chancer i den store kamp. Elba, der udmærket kender til kamptræning, har trænet kickboxing som motion, da han var i 20’erne, men han har aldrig bokset professionelt. Dette er ikke skuespil. Der er intet manuskript. Denne kamp er nådesløst ægte.

Premiere: Gidseltagningen

Søndag den 2. april kl. 21:00 på Kanal 5

En tidlig efterårsmorgen kaprer tre svært bevæbnede mænd en metrovogn med 15 gidsler. Philip Nørgaard, leder af PET’s Terror Task Force, skal stå i spidsen for forhandlingerne om at få gidslerne fri. Nyheden spredes hurtigt i de danske medier, og alt imens TV-værten Naja Toft forsøger at blive klogere på situationen, kontaktes hun uventet af gidseltageren, ‘Alfa’, som tilbyder hende en direkte linje til gidslerne.

Kilde: Discovery Networks

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

Skriv en kommentar

Vær den første der kommenterer

Giv mig besked
wpDiscuz