Kanal 4 / Kanal 5 – kommende highlights

| mandag 05. dec, 2016 08:45 | opdateret 09. maj, 2017 kl. 18:20 | 0 Kommentarer

kanal 4 kanal5

Nyt afsnit: Den persiske prinsesse fra Østerbro

Tirsdag den 9. maj kl. 21:00 på Kanal 4

Intet er overladt til tilfældighederne hos den unge, iranskfødte Mitra Taheryan, som altid stræber efter det perfekte i sit ugifte, festlige og farverige storbyliv i København. Mitras forældre har høje forventninger til deres børn. Forventninger, der nu er blevet indfriet for Mitras vedkommende, men som har haft sin pris. Mitra har nemlig tidligere fravalgt kærligheden og i stedet helliget sig sine studier fuldt ud.

I ‘Den persiske prinsesse fra Østerbro’ følger vi Mitra i forberedelserne til årets store fest, hvor det kan være svært at begrænse sig, når man gerne vil dele sin stolthed og glæde med alle. Men hvordan tackler Mitra, som moderne, ung, iransk kvinde, forældrenes forventning og ønske om børnebørn og hvad med kærligheden?

Nyt afsnit: Stoffer i Sommerlandet

Onsdag den 10. maj kl. 21:00 på Kanal 5

I en helt ny reportageserie undersøger journalisten Sebastian Richelsen, som er tidligere politibetjent, hvor let det egentlig er at få fat i stoffer ude i det danske sommerland. Vi besøger festivaller og turistmagneter som Tisvilde og Bornholm. Her afdækker Sebastian Richelsen i ren reportagestil, hvor frit stofferne flyder de forskellige steder; han opsøger de unge i et forsøg på at forstå deres lemfældige omgang med farlige stoffer, og han konfronterer de lokale pushere, der scorer kassen på at sælge ulovlige stoffer til de unge mennesker.

Europa League: Hvem løber med pladserne i Europa League-finalen?

Torsdag den 11. maj på 6’eren og Canal 9

Selvom belgiske Genk gjorde flot figur i Europa League kvartfinalerne mod Celta Vigo, endte danskerklubben med at trække det længste strå og dermed sikre sig videre avancement i den prestigefyldte turnering. Med danskerbriller er semifinalen for det spanske hold en gigantsucces, da netop Pione Sisto stod for en scoring i begge kvartfinaler. Efter hjemmebanekampen i sidste uge gælder det det ikoniske Old Trafford og Manchester United, når Pione Sisto sammen med Daniel Wass og resten af Celta-mandskabet skal forsøge at tilspille sig finalen på Friends Arena i Stockholm den 24. maj. Samme aften kan Kasper Dolberg og Lasse Schöne sammen med Ajax gøre en af de to ovennævnte klubber selskab, hvis de sikrer sig det nødvendige resultat mod Lyon.

Manchester United – Celta Vigo kl. 20.00 på 6’eren.

Lyon – Ajax kl. 21.00 på Canal 9.

Sæsonafslutning: Gidseltagningen

Søndag den 14. maj 2017 kl. 21:00 på Kanal 5

Imens en TTF agent overleverer de indsamlede penge til en stråmand for gidseltagerne, bevæger Philip sig ned i metroen i håb om at få befriet de tre tilbageværende gidsler. Under jorden konfronteres Philip med den mand, han indædt troede var død, mens Naja uset slipper væk fra TTF og klargør til et sidste interview. Denne gang med Philip. Nu skal den sande historie frem, og det med hele verden som vidne.

Sæsonafslutning: De unge mødre

Tirsdag den 16. maj kl. 20:00 på Kanal 4

Sonny har haft det svært i skolen, og han vil gøre alt, for at forhindre at Melia får det lige så svært. Nanna har ramt et følelsesmæssigt nulpunkt. Hun har borderline, hvilket præger hendes liv meget. Annica er netop blevet skilt fra faderen til sine tre børn. Hun har det rigtigt skidt, så hun opsøger en håndlæser for at få gode råd. Natascha Linea tager ud for at kigge på et landsted, som hun har planer om at lave om til et kollektiv med sin far.

Sæsonafslutning: Kanal 4 Docs: Kærlighed på krykker

Tirsdag den 16. maj kl. 21:00 på Kanal 4

Hvad gør man, når lynet slår ned, og man pludselig bliver handikappet? Når ens virkelighed bliver vendt på hovedet, og kroppen aldrig bliver hel igen. I Kærlighed på krykker møder vi par, som alle lever med et handikap, der dagligt sætter deres kærlighed på en hård prøve.

Premiere: Arctic Waters (med dansk deltagelse)

Tirsdag den 16. maj kl. 22 på Discovery Channel

Discovery Channel præsenterer et nyt dramatisk fiskeprogram med danske deltagere. Fiskeren Svein, i daglig tale kaldet ”Svenne”, har en drøm om at genskabe det uddøende fiskerisamfund Veidnes i det nordligste Norge. Engang var det en blomstrende by med masser af indbyggere. Nu har byen 45 indbyggere, én skole med tre elever og ikke meget ret meget andet. Svenne samler en flok fiskere til at hjælpe sig med genskabe det uddøende fiskerisamfund. De to brødre Nick og Patrick Kristoffersen fra Fredericia kommer på deres livs eventyr, når de stævner ud i de frådende bølger i jagten på de eftertragtede arktiske torsk.

Sæsonafslutning: Politijagt

Onsdag den 17. maj kl. 20:00 på Kanal 5

Politijagt har gennem godt 150 episoder fulgt færdselspolitiet rundt i hele landet. Det er blevet til spektakulære biljagter, hurtige motorcykler og ekstremt fulde bilister. I dette jubilæumsprogram har vi udvalgt det bedste. Se med når Dennis fra Syd- og Sønderjyllands Politi får fat på en motorcyklist, som kører fuld på motorvejen med næsten 200 kilometer i timen, når en biljagt med Henrik fra Midt- og Vestsjællands Politi ender i både håndjern og peberspray og når Vlado har fat i den mest påvirkede mand i Politijagts historie.

Nyt afsnit: Stoffer i Sommerlandet

Onsdag den 17. maj kl. 21:00 på Kanal 5

I en helt ny reportageserie undersøger journalisten Sebastian Richelsen, som er tidligere politibetjent, hvor let det egentlig er at få fat i stoffer ude i det danske sommerland. Vi besøger festivaller og turistmagneter som Tisvilde og Bornholm. Her afdækker Sebastian Richelsen i ren reportagestil, hvor frit stofferne flyder de forskellige steder; han opsøger de unge i et forsøg på at forstå deres lemfældige omgang med farlige stoffer, og han konfronterer de lokale pushere, der scorer kassen på at sælge ulovlige stoffer til de unge mennesker.

Tv-premiere: Insurgent

Mandag den 22. maj kl. 21:00 på Kanal 5

I kølvandet på forrige films begivenheder er Chicago nu delvist udslettet. Den overlevende befolkning har delt sig i fem faktioner alt efter individuelle livsholdninger og ideologier. Tris har fundet ud af, at hun er Divergent. En unik og eftertragtet evne, der medfører, at hun kan bevæge sig på tværs af faktioner. Men lederen af Erudite Faktionen, Jeanine, hjernevasker krigere fra Dauntless Faktionen og truer med en total magtovertagelse. I kamp mod tiden jagter Tris og hendes kæreste, Four, sandheden om, hvad der skete med deres samfund, hvad familie og venner gav deres liv for, og hvad det er, der truer menneskehedens fremtid.

Fodbold: Europa League Finale

Onsdag den 24. maj på 6’eren

Friends Arena i Stockholm ligger plæne til en af sæsonens helt store finaler, når Europa League-titlen skal placeres den 24. maj. Danskerklubben Ajax leverede en overbevisende første semifinale hjemme mod Lyon, og med en 4-1 sejr sikrede de sig et yderst fordelagtigt udgangspunkt for den sidste semifinale. Stortalentet Kasper Dolberg satte igen sig selv i scene med en scoring, og han kan således håbe på at kunne cementere sin pragtsæson med en Europa League finale i Stockholm. I den anden semifinale sikrede endnu en af sæsonens unge stortalenter, Marcus Rashford, en 1-0 sejr til Manchester United mod Pione Sisto og Daniel Wass og resten af Celta Vigo-mandskabet. Returopgøret på Old Trafford ser således ud til at ligge til José Mourinho og hans tropper, men Celta Vigo skal blot have en enkelt scoring mod ingen fra Manchester United for igen at spille sig med ind i finalekampen.

Premiere: Det Stærkeste Netværk

Torsdag den 25. maj kl. 20:00 på Kanal 5

En række kendte danskere har oparbejdet kæmpe følgerskarer på de sociale medier. I Det Stærkeste Netværk tester vi, hvad de utallige fans og følgere på de sociale medier egentlig er værd, når det virkelig gælder. Vil de virtuelle venner komme kendisserne til undsætning, når de har allermest brug for det?

I det første program er det tv-værterne, Peter Falktoft og Thomas Skov, som modigt sætter både dem selv og deres enorme antal følgere på prøve i Aarhus Midtby. De to bliver udsat for vilde og overraskende prøvelser, der vil sætte byen i stå, mens de to kæmper om, hvem der er kongen af de sociale medier. Det hele begynder med en vanvittig udfordring, der sender de to herrer i frit fald langt over den jyske hovedstad.

Fodbold: FA Cup finale: Arsenal – Chelsea

Lørdag den 27. maj fra kl. 17:00 på 6’eren

Når FA Cup-pokalen skal finde sin rette ejer på Wembley Stadium i London den 27. maj, er der lagt i kølvandet til en af sæsonens helt store engelske fodboldkampe. De to mastodonter Arsenal og Chelsea spiller om trofæet, og foruden titlen er æren, succesen for de to trænere Arséne Wenger og Antonio Conte og ikke mindst sæsonsuccesen på spil. Netop Arséne Wenger har lagt navn til sublim kritik i indeværende sæson, og fansene er ikke længere entydigt enige i, at Wenger er den rette til at genskabe tidligere tiders succeser i Arsenal. Conte derimod har leveret en prangende sæson med en førsteplads i Premier League over adskillige runder, selvom slutspurten for dem er en spændende affære, idet Christian Eriksen og Tottenham puster dem i nakken.

Hvem af de to ikoniske trænere, der tager sit hold til FA Cup-succes afgøres den 27. maj fra kl. 17.00 på 6’eren, hvor Peter Piil og Mikkel Bischoff sidder klar ved mikrofonerne.

Kilde: Discovery Networks

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt