Hvornår har de danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

| mandag 27. feb, 2017 09:00 | opdateret 29. mar, 2017 kl. 16:14 | 0 Kommentarer

Det er slut med Arvingerne og Badehotellet sæsonen er også snart slut. Men er du til danske serier, så er der nye muligheder på vej. Vi har samlet et lille overblik herunder.


Foto: Carsten Andersen / TV 2

Foto: Carsten Andersen / TV 2

Mercur, ny dansk dramaserie på TV 2 Charlie

Mercur fik premiere 6. marts på TV 2 Charlie. Læs mere om serien her


Gidseltagningen – ny serie på Kanal 5

gidseltagningen kanal 5 2017‘Gidseltagningen’ er en psykologisk crime-thriller skabt af forfatter og instruktør Kasper Barfoed efter idé af folkene bag ‘Borgen’ og ‘Forbrydelsen’, Adam Price og Søren Sveistrup. Serien tager udgangspunkt i et af vor tids største skrækscenarier: en gidseltagning i hjertet af København.

I ‘Gidseltagningen’ får 15 danskere deres liv vendt på hovedet en regnvåd morgen i oktober, da den metro, de har søgt ly i, bliver kapret af ukendte gerningsmænd, der truer med at likvidere gidslerne ét efter ét.– Serien udspiller sig i otte afsnit over otte dage.

Kanal 5 GidseltagningenSerien har I de bærende roller Paprika Steen, Johannes Lassen og Sara Hjort Ditlevsen, mens blandt andre Dar Salim, Cecilie Stenspil, Henning Jensen, Alexandre Willaume og Allan Hyde er nogle af de andre store navne på rollelisten.

Vises fra 2. april på Kanal 5. Læs mere om serien her


Veni Vidi Vici

veni-vidi-vici-viaplayVeni Vidi Vici, som direkte oversat fra latin betyder “jeg kom, jeg så, jeg sejrede”, er Viaplays nye dramaserie, som både er forfattet og instrueret af den kendte svenske instruktør Rafael Edholm, der herhjemme er bedre kendt, som den charmerende italiener Sonny i Den Eneste Ene (1999). Rafael Edholm spiller selv – sammen med Thomas Bo Larsen (Festen, Jagten) hovedrollerne i serien.

Thomas Bo Larsen, som i serien spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, der af økonomiske årsager, bliver tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et “rigtigt” job, som slagter, på sin svigerfars (Michael Segerström) økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét ikke bryder sig om. Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent (Rafael Edholm), som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er dog ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare.

Premiere 13. april på Viaplay Læs mere om serien her


Herrens Veje DR1

Foto: Agnete Schlichtkrull

Herrens Veje ny dansk dramaserie på DR1

Herrens Veje, nyt dansk drama med Adam Price dom hovedforfatter. Sendes på DR1 i efteråret 2017, hvor de første 10 afsnit bliver vist. Anden sæson sendes i efteråret 2018.


Norskov TV 2Norskov sæson 2

Politiserien Norskov havde premiere i september 2015 og blev sendt på TV2 og TV2Play. Serien, der optages i Frederikshavn var ellers droppet af TV 2, men ihærdige anstrengelser fra fans, lokal opbakning og folkene bag serien har skaffet en ny sæson.

Denne anden sæson er planlagt med 6 afsnit som forventes at få premiere i efteråret 2017.


BROEN III/BRON III

Foto: Carolina Romare

Broen sæson 4

Broen sæson 4, får desværre først premiere 1. januar 2018. Læs mere her

Tilføjelser med bekræftede danske serier med forventet starttidspunkt modtages gerne. Skriv en kommentar. 


Badehotellet sæson 5

Badehotellet har trukket mange seere igen i 217 og det er ikke slut. Forfatterne bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, har flere historier at fortælle.

– Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, siger Stig Thorsboe i pressemeddelelsen.

– Og så vi har slet ikke lyst til at slippe skuespillere, producer, instruktør og alle dem, som har været vores familie de sidste fem år, tilføjer Hanna Lundblad.

Serien har kronologisk fulgt årene fra 1928 og indtil nu, hvor fjerde sæson foregår i 1931, hvor Adolf Hitler er begyndt at spøge i kulissen.Men der er endnu ikke noget omkring handlingen i sæson 5 af Badehotellet.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt