Hvornår har de danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

| mandag 27. feb, 2017 09:00 | opdateret 22. maj, 2017 kl. 13:57 | 0 Kommentarer

 

Veni Vidi Vici

veni-vidi-vici-viaplayVeni Vidi Vici, som direkte oversat fra latin betyder “jeg kom, jeg så, jeg sejrede”, er Viaplays nye dramaserie, som både er forfattet og instrueret af den kendte svenske instruktør Rafael Edholm, der herhjemme er bedre kendt, som den charmerende italiener Sonny i Den Eneste Ene (1999). Rafael Edholm spiller selv – sammen med Thomas Bo Larsen (Festen, Jagten) hovedrollerne i serien.

Thomas Bo Larsen, som i serien spiller Karsten Daugaard, en dansk filminstruktør, der af økonomiske årsager, bliver tvunget til at forlade filmindustrien for at tage et “rigtigt” job, som slagter, på sin svigerfars (Michael Segerström) økologiske svinefarm, noget som han fra dag ét ikke bryder sig om. Redningen bliver hans gamle ven og producer, Vincent (Rafael Edholm), som tilbyder en vej tilbage til filmbranchen med et godt betalt filmjob, som pornofilmsinstruktør. Arbejdet er dog ikke uden problemer for Karsten, og snart fører han et dobbeltliv, som sætter både hans eget og familiens liv i fare.

Premiere 13. april på Viaplay Læs mere om serien her


Herrens Veje DR1

Foto: Agnete Schlichtkrull

Herrens Veje ny dansk dramaserie på DR1

Herrens Veje, nyt dansk drama med Adam Price dom hovedforfatter. Sendes på DR1 i efteråret 2017, hvor de første 10 afsnit bliver vist. Anden sæson sendes i efteråret 2018.


Norskov TV 2Norskov sæson 2

Politiserien Norskov havde premiere i september 2015 og blev sendt på TV2 og TV2Play. Serien, der optages i Frederikshavn var ellers droppet af TV 2, men ihærdige anstrengelser fra fans, lokal opbakning og folkene bag serien har skaffet en ny sæson.

Der er opbrud i Norskov. Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne.

Norskov er i forandring, og det samme er Norskovs mennesker. Ingen af dem kan ændre, hvad de kommer fra, men de kan ændre, hvor de er på vej hen. I den nye sæson, der sendes i seks afsnit på TV 2 til efteråret, er gamle forbindelser brudt og alliancer svækket, og der skal skabes nye forbindelser. Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til?

På rollelisten i den nye sæson af ’Norskov’ finder vi igen Claus Riis Østergaard som Norskovs tidligere borgmester Martin Kierkegaard, Thomas Levin som politikommissær Tom Noack, Jacob Hauberg Lohmann er Casper ‘Bonden’ Bondesen, Anne Sofie Espersen spiller Martins kone Jackie Noack, Mathias Käki Jørgensen, som vi også så i ‘Vild med dans’ i efteråret 2016 spiller Oliver, Bondens kone, Claudia, spilles af Marijana Jankovic, og Henrik Birch, som vi senest har set på TV 2 i ‘Badehotellet’ og i TV 2 CHARLIEs dramaserie ‘Mercur’, er tilbage som politimanden Brammer på stationen i Norskov.


BROEN III/BRON III

Foto: Carolina Romare

Broen sæson 4

Broen sæson 4, får desværre først premiere 1. januar 2018. Læs mere her

Tilføjelser med bekræftede danske serier med forventet starttidspunkt modtages gerne. Skriv en kommentar. 


Badehotellet sæson 5

Badehotellet har trukket mange seere igen i 217 og det er ikke slut. Forfatterne bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, har flere historier at fortælle.

– Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, siger Stig Thorsboe i pressemeddelelsen.

– Og så vi har slet ikke lyst til at slippe skuespillere, producer, instruktør og alle dem, som har været vores familie de sidste fem år, tilføjer Hanna Lundblad.

Serien har kronologisk fulgt årene fra 1928 og indtil nu, hvor fjerde sæson foregår i 1931, hvor Adolf Hitler er begyndt at spøge i kulissen.Men der er endnu ikke noget omkring handlingen i sæson 5 af Badehotellet.

Liberty – Ejerbos roman bliver til drama på DR1

Liberty DR1 DramaSerien ’Liberty’ er en filmatisering af forfatter Jakob Ejerbos roman af samme navn, og næste år får danskerne mulighed for at se værket som tv-drama på DR1.

“Jakob Ejersbos roman er et hovedværk i moderne dansk litteratur, og det er en gave og en udfordring at lave ’Liberty’ til tv-drama. Vores hovedforfatter Asger Leths greb på romanen er originalt og en udvidelse af fortællingen. Det er en relevant historie om at rejse ud og møde sig selv og sine muligheder og begrænsninger,” siger DRs dramachef, Piv Bernth.

Seriens cast består af danske, svenske, finske, kenyanske og sydafrikanske medvirkende. Hovedrollerne bliver spillet Sofie Gråbøl (som Kirsten Knudsen), Carsten Bjørnlund (som Niels Knudsen), Anton Hjejle (som Christian), Charlie Karumi (som Marcus), Magnus Krepper (som Jonas Larsson) og Connie Nielsen (som Katrina Larsson).

Søndagsdramaserien ’Liberty’ bliver klar til udsendelse i 2018.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt