Hvornår har de danske tv-serier premiere? – Se vores oversigt

| mandag 27. feb, 2017 09:00 | opdateret 13. jul, 2017 kl. 9:13 | 0 Kommentarer

Rita ny sæson på TV 2

Rita - ny sæson på TV 2 efteråret 2017

Mille Dinesen
Foto af Per Arnesen-TV 2

Rita er tilbage med 8 nye afsnit på TV 2 fra 21. august.

I den nye sæson møder vi Rita omgivet af pomfritter og friture. Rita er blevet fyret fra sit job som lærer på Islevgård Skole, hun bor hos sin datter Molly og arbejder på en burgerbar.

Hvordan er Rita blevet Rita?
Men det varer ikke længe, før Rita igen er tilbage på skolebænken – i mere end én forstand. I den nye sæson vender Rita nemlig hjem til sin barndomsby, hvor hun må starte forfra.

Hun får job på den skole, hvor hun selv har gået, og vi dykker et lag ned og finder ud af, hvordan Rita er blevet den Rita, hun er. Og gensynet med fortiden og gamle bekendtskaber får Rita til at tage livtag med sin rodløshed.

Herrens Veje DR1

Foto: Agnete Schlichtkrull

Herrens Veje ny dansk dramaserie på DR1

Herrens Veje, nyt dansk drama med Adam Price dom hovedforfatter. Sendes på DR1 fra søndag den 24. september. Klokken 20 ruller første afsnit af DRs nye, store dramasatsning ‘Herrens Veje’ nemlig over skærmen  hvor de første 10 afsnit bliver vist. Anden sæson sendes i efteråret 2018.


Norskov TV 2Norskov sæson 2

Politiserien Norskov havde premiere i september 2015 og blev sendt på TV2 og TV2Play. Serien, der optages i Frederikshavn var ellers droppet af TV 2, men ihærdige anstrengelser fra fans, lokal opbakning og folkene bag serien har skaffet en ny sæson.

Der er opbrud i Norskov. Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne.

Norskov er i forandring, og det samme er Norskovs mennesker. Ingen af dem kan ændre, hvad de kommer fra, men de kan ændre, hvor de er på vej hen. I den nye sæson, der sendes i seks afsnit på TV 2 til efteråret, er gamle forbindelser brudt og alliancer svækket, og der skal skabes nye forbindelser. Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til?

På rollelisten i den nye sæson af ’Norskov’ finder vi igen Claus Riis Østergaard som Norskovs tidligere borgmester Martin Kierkegaard, Thomas Levin som politikommissær Tom Noack, Jacob Hauberg Lohmann er Casper ‘Bonden’ Bondesen, Anne Sofie Espersen spiller Martins kone Jackie Noack, Mathias Käki Jørgensen, som vi også så i ‘Vild med dans’ i efteråret 2016 spiller Oliver, Bondens kone, Claudia, spilles af Marijana Jankovic, og Henrik Birch, som vi senest har set på TV 2 i ‘Badehotellet’ og i TV 2 CHARLIEs dramaserie ‘Mercur’, er tilbage som politimanden Brammer på stationen i Norskov.


BROEN III/BRON III

Foto: Carolina Romare

Broen sæson 4

Broen sæson 4, får desværre først premiere 1. januar 2018. Læs mere her

Tilføjelser med bekræftede danske serier med forventet starttidspunkt modtages gerne. Skriv en kommentar. 


Badehotellet sæson 5

Badehotellet har trukket mange seere igen i 217 og det er ikke slut. Forfatterne bag serien, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, har flere historier at fortælle.

– Vi har en masse historier, vi slet ikke er færdige med at fortælle, og vi glæder os over, at der er et stort publikum, der følger serien. Det er meget opmuntrende, siger Stig Thorsboe i pressemeddelelsen.

– Og så vi har slet ikke lyst til at slippe skuespillere, producer, instruktør og alle dem, som har været vores familie de sidste fem år, tilføjer Hanna Lundblad.

Serien har kronologisk fulgt årene fra 1928 og indtil nu, hvor fjerde sæson foregår i 1931, hvor Adolf Hitler er begyndt at spøge i kulissen.Men der er endnu ikke noget omkring handlingen i sæson 5 af Badehotellet.

Liberty – Ejerbos roman bliver til drama på DR1

Liberty DR1 DramaSerien ’Liberty’ er en filmatisering af forfatter Jakob Ejerbos roman af samme navn, og næste år får danskerne mulighed for at se værket som tv-drama på DR1.

“Jakob Ejersbos roman er et hovedværk i moderne dansk litteratur, og det er en gave og en udfordring at lave ’Liberty’ til tv-drama. Vores hovedforfatter Asger Leths greb på romanen er originalt og en udvidelse af fortællingen. Det er en relevant historie om at rejse ud og møde sig selv og sine muligheder og begrænsninger,” siger DRs dramachef, Piv Bernth.

Seriens cast består af danske, svenske, finske, kenyanske og sydafrikanske medvirkende. Hovedrollerne bliver spillet Sofie Gråbøl (som Kirsten Knudsen), Carsten Bjørnlund (som Niels Knudsen), Anton Hjejle (som Christian), Charlie Karumi (som Marcus), Magnus Krepper (som Jonas Larsson) og Connie Nielsen (som Katrina Larsson).

Søndagsdramaserien ’Liberty’ bliver klar til udsendelse i 2018.

Mord uden grænser sæson 2

Den dansk/europæiske serie Mord uden Grænser er her sommeren 2017 ved at optage i det sønderjyske. Anden sæson handler om en flok illegale indvandrere i Danmark, der udsættes for et brutalt angreb da de forsøger at gemme sig på landet. Den eneste overlevende er den unge syriske kvinde Malu Barkiri, mens ofrene tæller den tyske ejer af indvandrernes skjulested og to belgiske søstre med forbindelser til en syrisk terrormilits.

Der er skiftet ud i forhold til skuespillere i den nye sæson. Danske Marie Bach Hansen (’kendt fra Arvingerne’) er med ligesom tyske Jürgen Vogel og belgiske Lynn van Royen. Danske Anders Juul og Troels Lyby er også blandt skuespillerne i serien.

Den nye sæson bliver på otte afsnit af ca. en time, og får premiere på DR i 2018.

Kriger nyt krimidrama på TV 2

Kriger Dar Salim og Danica Curcic TV 2

Den prisbelønnede forfatter og instruktør Christoffer Boe står bag den nye dramaserie ‘Kriger’ til TV 2, som får premiere i efteråret 2018.

‘Kriger’ er et krimidrama om fællesskaber, loyalitet og forræderi blandt krigsveteraner, rockere og politifolk og en kærlighedshistorie mellem veteranen CC og politikvinden Louise.

Optagelserne til ‘Kriger’ er netop gået i gang, og serien, der bliver på seks afsnit, får premiere på TV 2 i efteråret 2018. Serien produceres af Miso Film for TV 2 i samarbejde med DFI/Public Service Puljen, Media, Nordisk Film- og TV Fond og Fremantle International Sales.

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt