HBO Nordic nyheder i januar

| torsdag 01. dec, 2016 09:48 | opdateret 02. jan, 2017 kl. 19:52 | 0 Kommentarer

hbo nordic nyheder guideJanuar på HBO Nordic

2017 starter med et brag på HBO Nordic og byder blandt andet på den helt nye serie SIX med Walton Goggins samt nye sæsoner af The Path, The Magicians og fjerde og sidste sæson af publikumsfavoritten Black Sails.

 

SIX
Premiere 19. januar

Six er den anden originale dramaserie fra History Channel efter Vikings. Det nye militær-drama består af 8 episoder og er produceret af A+E Networks og The Weinstein Company. Serien er skrevet af den Oscar-nominerede Vietnam-veteran William Broyles (Jarhead, Cast Away, Apollo 13) og hans søn, militærveteranen David Broyles, og følger Navy SEAL Team Six på mission i Afghanistan, 2014. Missionen går ud på at eliminere en etableret Taleban-leder, men da teamet pludselig finder ud af, at der er en amerikansk statsborger, der samarbejder med terroristerne, ændrer missionen karakter.

Video Thumbnail

History – SIX

 

Black Sails
Sæson 4 får premiere 30. januar

Dramaet på det åbne, vestindiske hav fortsætter, og strandene ved New Providence Island har aldrig været blodigere. Jo nærmere vi kommer civilisationens undergang, desto mere desperat og destruktivt truer den med at slå fra sig. Flint og Silver bliver nødt til at konfrontere deres dæmoner, imens de kæmper en desperat kamp for at overleve. Hvordan skal det hele ende? På rollelisten finder man blandt andre Toby Stephens som Ct. Flint, Hannah Ny som Eleanor, Luke Arnold som John Silver og Jessica Parker Kennedy som Max. Black Sails er en Starz-serie, skabt af Jonathan E. Steinberg og Michael Bay.

Video Thumbnail

Black Sails Season 4: Trailer (HD)

 

BEVARE THE SLENDERMAN
HBO-dokumentar med premiere 24. januar

HBO-dokumentaren handler om den gruopvækkende Slenderman-sag, der fandt sted i Wisconsin den 31. maj 2014, hvor to 12-årige piger lokkede en ven ind i skoven og stak hende ned 19 gange. De to piger hævdede, at de begik den voldsomme forbrydelse som en hyldest til Slenderman – et populært, fiktivt internetfænomen, som i følge rygterne lever af at spise små børn. Dokumentaren efterforsker den forbrydelse, der blev begået, og kigger nærmere på de mørke afkroge af internettet. Skabt af Irene Taylor Brodsky og Sophie Harris.

Video Thumbnail

Beware the Slenderman (HBO Documentary Films)

 

REAL TIME WITH BILL MAHER
Sæson 15 får premiere 23. januar

HBOs prisbelønnede talkshow med komikeren Bill Maher ved roret vender tilbage med en ny og 15. sæson, hvor Maher endnu en gang byder velkommen til en lang række prominente gæster. Bill Maher er kendt for at være kompromisløs og en af de kløgtigste komikere i USA. Hans ubøjelige ærlighed har vundet ham respekt og beundring blandt millioner af fans verden over.

 

THE MAGICIANS
Sæson 2 får premiere 26. januar

SyFys fantasyserie, der er baseret på bestseller-bøgerne af Lev Grossman, foregår på Brakebills University – en hemmelig institution, der specialiserer sig i magi. Her finder en gruppe af studerende i tyverne ud af, at den magiske fantasiverden, de har læst om, da de var små, er virkelig. I sæson 2 står de over for en trussel så stor, at både menneskeheden det magiske univers, de befinder sig i, kan blive tilintetgjort. På rolleslisten finder man blandt andet Jason Ralph, Stella Maeve og Olivia Taylor Dudley.

Video Thumbnail

THE MAGICIANS | Season 2 Trailer #2 | Syfy

 

 

THE PATH
Sæson 2 får premiere 26. januar

2. sæson af The Path følger Meyerist-bevægelsen og dens forsøg på at finde ud af, hvorfor Doctor Meyer pludselig forsvandt. Eddie (Aaron Paul) ser syner og kæmper med et nyt liv i den verdslige verden, mens Sarah (Michelle Monaghan) forsøger at stå ved Cals (Hugh Dancy) side, selvom hun er skeptisk indstillet over for ham. Da Sarah på et tidspunkt får noget grusomt at vide om Cals mørke fortid, skjuler hun sandheden til gavn for bevægelsen. Serien er skabt af Jessica Goldberg, og det er Universals søsterselskab, Hulu, der står bag.

Video Thumbnail

Season 2 Date Announcement • The Path on Hulu

 

 

BECOMING WARREN BUFFETT
HBO-dokumentar med premiere 31. januar

Med en nettoformue på mere end 60 milliarder USD er Warren Buffett i sandhed en “one-of-a-kind milliardær”. Den legendariske investor, der nu er blevet 86 år, bor i et beskedent hjem i Omaha, og han leder den dag i dag stadigvæk firmaet Berkshire Hathaway. HBO-dokumentaren fortæller den fascinerende historie om, hvordan en ambitiøs dreng fra Nebraska, der var besat af tal i en tidlig alder, blev en af de rigeste og mest respekterede mænd i verden.

 

THE VAMPIRE DIARIES
Hele sæson 6 bliver tilgængelig 1. januar

The Vampire Diaries er en amerikansk dramaserie, baseret på de populære bøger af samme navn, skrevet af L.J. Smith. 6. sæson begynder 4 måneder efter Damons (Ian Somerhalder) og Bonnies (Kat Graham) død. Elena (Nina Dobrev) og Jeremy (Steven R. McQueen) begræder tabene og er ved at gå til af sorg. Det viser sig dog, at Damon og Bonnie stadig er i live, men at de befinder sig i et parallelt univers, som de desperat forsøger at slippe væk fra.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV og Streaming Guide, Streaming

Skriv en kommentar

Vær den første der kommenterer

Giv mig besked
wpDiscuz