TV 2 bliver hos grundpakkekunderne

| onsdag 30. nov, 2011 14:56 | opdateret 30. nov, 2011 kl. 18:13 | 11 Kommentarer

TV 2 priser 2012Efter at Danmarks næststørste antenneforening i Aalborg og Nørresundby (ANTV) har meddelt, at TV 2s hovedkanal også bliver i grundpakken i det nordjyske, er ”slaget om grundpakkerne” afgjort, som TV 2 selv formulerer det.

Stort set alle antenneforeninger beholder TV 2 i deres grundpakke – og får dermed TV 2 for typisk 12-14 kroner om måneden inklusive moms.

Hos nogle foreninger er beslutningen om TV 2 i grundpakken taget af medlemmerne på generalforsamlinger. Nogle steder har bestyrelser gennemført brugerafstemninger eller telefonopkald til et udvalg af grundpakkekunderne. Andre foreninger valgt TV 2 i grundpakken frem til den endelige beslutning ved forårets generalforsamlinger.

– Mange foreninger har været i tvivl. På den ene side ønsker de den billigst mulige grundpakke uden betalingskanaler, og på den anden side ved de, at TV 2 er speciel og unik, og at kanalen naturligt hører hjemme i en grundpakke, siger salgsdirektør Alexander Nørgaard-Madsen, TV 2|KanalSalg, og fortsætter:

– Analyser viser, at grundpakkekunderne bruger op imod halvdelen af deres tv-tid på TV 2, og foreningerne har erkendt, at en grundpakke ikke giver mening, hvis man fjerner den klart mest sete kanal fra grundpakken.

TV 2|KanalSalg har i dialogen med antenneforeningerne understreget, at det er foreningerne selv, der beslutter TV 2s placering. TV 2 har samtidig givet foreningerne fakta og statistik om tv-forbruget blandt seergrupper med forskellige tv-pakker.

Kilde: TV 2 presse

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (11)

 1. jetdirect siger:

  hvordan kan det være lovlig og ligge en betalings kanal i grundpakken i antenne foreningerne, skal denne pakke ikke udelukkende indeholde gratis kanaler som fx

  dr1/dr2/dr update/dr r/dr K/dr hd og nabo lands kanalerne ?

 2. admin siger:

  Det bestemmer foreningerne selv. De skal sende Public service kanalerne.

 3. turbo siger:

  Når TV 2 ikke koster mere end 10 – 14 kr. må den godt være i Grundpakken, men skulle overskriften istedet ikke have været: “TV 2 bliver hos Grundpakkekunderne”?

  Fordi, når man har kabel-TV, så har man jo minimum Grundpakken…..

 4. turbo siger:

  Dét var dælme hurtigt rettet!! En tommelfinger OPAD herfra!!

 5. jetdirect siger:

  >turbo
  du kender vel ikke også prisen på hvad dk4 koster mdr vis

 6. turbo siger:

  Der må jeg desværre melde pas, jetdirect…

 7. turbo siger:

  Men det var vist en forhenværende Fuldpakkekanal?

 8. player siger:

  @ Jetdirect

  Måske nogen anser det for være en bagatel, lade os med en basispakke betale kr. 125 på årsbasis. Det ER trods alt lavere end en parkeringsbøde eller bus-ditto 🙂

 9. player siger:

  Hvis DK4 kom i min grundpakke ville det nok passere min smertegrænse, mit DK4 problem rør på sig!

 10. player siger:

  Her på listen figurererer DK4 ikke, så vidt jeg kan se

Skriv et svar