Re:SamsungDK snyder deres SmartTV ejere HBBTV – Netflix

#64784
mich
Deltager

Preben Pedersen sagde

mich sagde

Preben Pedersen sagde

mich sagde
Iflg. Recordere.dk og flatpanels.dk , så er Samsung gået med til at firm opdatere 2013 TV modellerne, nu mangler vi bare 2011 og 2012 modellerne, som oghså har funktionen indbygget incl HDD´erne

Hvad koster sådan en service – at få udført ?

Når man køber en bil – så må man forvente – der komme løbende udgifter ved service besøg – sådan er det nok også på vej til at blive indenfor tv-branchen.

 

Hmmmmmm

 

Når man har købt et produkt med smartTV med løbende opdateringer, så forventer jeg da ikke, at jeg skal betale for det, på samme måde som IOS opdateringer til ens ipad / iphone f.eks. heller ikke koster noget

Næ – det kunne vel være dejligt – med gratis evighedsgaranti – men det holder desværre nok ikke – nu er sammenligningen med Apple IOS system – jo hellere ikke uden omkostninger, så frem der er andre købte produkter fra andre leverandører – så kan det kræves – disse osse opdateres enten gratis eller genkøbe en opdatering, hvis man stadigvæk ønsker benytte sig af disse produkter.

Apple garanterer ikke for andet end deres egne produkter kan håndterer den nyere opdateret software.

 

Det ændrer ikke ved, at hvis jeg ved servicen blot er blokeret i DK, og de har lovet at løbende opdatere der SMART-TV funktion, så mener jeg, det må være rimeligt gratis at fjerne blokeringen på et produkt, der er 2 – 3 år gammelt, iæsr når servicen har kørt i flere år herhjemme via DR.

Back to top button