Hjem Forum Antenne-TV Dansk TV i Sydslesvig Re:Dansk TV i Sydslesvig

#57978

reslfj
Participant

kram5610 sagde:

Så har jeg fået svar fra ministeret:

Kulturministeriet kan i forlængelse af ministeríets brev af 29. oktober 2009 oplyse, at undersøgelserne om mulighederne for at øge sendeeffekter på Flensborg-senderen nu er afsluttede. Det har desværre vist sig umuligt at øge sendeeffekten på senderen af ophavsretlige årsager. Det vil derfor ikke ske en øgning af sendeeffekten på Flensborg-senderen.

Ministeriet beklager den sene besvarelse.”

 

Ikke særlig opløftende… men sådan er det jo…


Men det viser jo at ophavsrettighederne ikke blot koster borgerne penge, det medfører også en væsentlig nedsat værdi for borgerne.

Det er som om  kulturministerierne ikke forstår, at folk der lever af ophavsrettigheder ikke skal have ret til at udnytte sådanne rettigheder på monopollignende måde, men at det skal være lige så surt sammenskrabede penge fra et tv show, som fra en lang arbejdsdag på fx et slagteri.   

Der er nogen i ‘kultureliten’ der ikke forstår, at  afregningen for rettigheder skal forhandles ligeså kyninsk og benhårdt som andre lønninger.  Husk, at de virkelige skurke her er superrige personer og store firmaer.  Den lille digter med 400 solgte digtsamlinger, står jo ikke i vejen i denne sag.

Man skal blot ændre loven, så alle aftaler om ophavsrettigheder for Danmark gælder mindst 100 km udover dansk område. 

Lars    Smile