Hjem Forum Nyhedslinks og debat Vejle dom til fordel for kommunen

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 8 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  reslfj 6 år, 9 måneder siden.

Vejle dom til fordel for kommunen

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55899

  Kan ikke melde sig ud af den lokale antenneforening ved tinglyst krav om tilslutning

  #59612

  player
  Participant

  Men hvor høj en årlig udgift skal tilsluttede da acceptere, når noget er tvunget kan man vel altid bare hæve en årspris? Og skal tilslutninger også gælde kommende og tvungne Fibertilkoblinger 🙂 For ej tale om de dele af kommunen hvor det hele, teknisk og betalingsmæssigt er TDC som står herfor! Og hvor alt kan fravælges.

  #59613

  player
  Participant

  Til gengæld vil jeg håbe Boligafdelinger som vil hidnre paraboler får dette underkendt Een gang for alle.

  #59619

  Vejle kommune kan give dispensation til beføjelserne i lokalplanen om tilslutningspligten. Om de vil. Ellers må de gode Vejle borgere gå sammen til næste valg. Og få udskiftet dem i byrådet som vil bruge tvang overfor borgerne.

  #59620

  Vejle borgerne burde faktisk oprette en side på Facebook med billeder af de byrådsmedlemmer som går ind for tvang. Og hente støtte fra hele landet imod dem.

  #59621

  admin sagde

  Kan ikke melde sig ud af den lokale antenneforening ved tinglyst krav om tilslutning


  En Antenneforening skriver idag i Ekstra Bladet at deres medlemmer har tilslutningspligt til antenneforeningen. Men bare de har tilslutningen behøver de ikke at være abonnement og betale noget til os. Vi ønsker ikke medlemmer som ikke ønske at være medlem hos os. Så sådan kan det også klares.

  #59622

  langkawi
  Participant

  Jeg kan et eller andet sted godt se, at såfremt det er tinglyst, og folk vidste det, da de købte husene, at de så er nødt til at betale.

  MEN… i mine øjne, er piv-forkert og bundhamrende uretfærdigt, at man skal betale for noget man ikke bruger!!

  Et eller andet sted, så er dommen vel på kant med grundloven, da man ikke har foreningstvang her i landet….!?!?!?!

  Jeg er også bange for, at grundejerne selv skal stille op til næste kommunalvalg, blive stemt ind, og få ændret det der foregår i Vejle, hvis det skal ændres…

  Facebook… hvor ikke? Tongue Jeg skal nok klikke “Synes godt om” Respekt

  #59625

  langkawi
  Participant

  @admin > Hvorfor er tråde som denne, der udspringer fra en nyhed på forsiden, aldrig at finde blandt “Nyeste forum indlæg” i oversigten på forsiden? Vi er jo i forum nu..

  #59631

  reslfj
  Participant

  For det er naturligvis ofte meget velbegrundet med fælles regler og løsninger via en grundejerforening. Det være sig vandløb, fællesarealer eller veje, der skal vedligeholdes eller en sikring af økonomien i et kabel/antenne anlæg.

  Når man vil anskaffe fast ejendom, må man undersøge de lyste servitutter og afgøre med sig selv om man kan leve med disse. Hvis ikke, må man undlade at købe – punktum.

  Vort system for tinglysning har sine aner helt tilbage i 1200 tallet. Det er at stor betydning for alle borgere, at man via tinglysning kan sikre rettigheder og pligter.

  Det er først når fx en kommune anvender en sådan servitut til at berige kommunen ved fx at sælge kablerne til en ‘pengepuger’ (læs et kabel-tv selskab) eller måske bruges af et lille flertal i foreninge til at pålægge mindretallet store udgifter eller fx nægte dem rimelige modtagemuligheder, at det går helt op i ‘hat og briller’.

  Naturligvis skal kommuner ikke have indtægter ved at sælge eget og slet ikke ‘andres’ arvesølv – ja, de bør økonomisk set vel slet ikke have indtægter ved andet end skatter.

  Når de skal spare, er det jo netop deres løbende forbrug som er større end de ‘økonomikloge’ mener er OK.

  Lars 🙂

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.