Se britiske, tyske og franske tv-kanaler live streaming på nettet.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56484
    svbg1979
    Deltager

    En mulighed for fortsat at kunne se de britiske tv-kanaler, nu hvor den nye Astra 2F sandsynligvis ikke dækker ligeså godt som Astra 2D, er via hjemmesiden filmon

    Under kategorien UK TV Channels i venstre side kan der vælges mellem BBC’s og ITV’s kanaler samt Channel 4’s og Channel 5’s kanaler. Der kan også ses mange andre kanaler.

    Hvis man også ønsker at se de tyske og franske tv-kanaler, så blive de streamet via følgende hjemmesider:

    Links fjernet pga usikkerhed om siderne er legale. 

    Der kræves hverken log ind eller anden registering for at se tv-kanalerne via de pågældende sider. På nogle sider kan man lade sig registrerer, men det er ganske frivilligt.

    Du kan herunder se screenshots fra de forskellige sider.

     

     

     

     

     

    #62898

    Filmon har næppe lov til at streame de engelske kanaler. De britiske har jo ikke rettigheder til indholdet overalt…

    DIGITALT.TV ønsker ikke aktivt at linke til uofficielle streaming tjenester, også selv om kanaler på disse evt. ikke leveres af danske betalings-tv udbydere, så fjerner lige links i dit indlæg. 

    Håber du har forståelse for dette. Skulle du kunne henvise til at nogle af siderne har aftalerne i orden, så er du velkommen at skrive.

    #62899
    svbg1979
    Deltager

    Hej Bo!

     

    Om de forskellige tjenester har aftalt rettigheder med de pågældende tv-kanaler om streaming af deres kanaler er nærmest umuligt at vide. Det var såmænd også kun for at være flink, nu hvor jeg i tråden om, Astra 2F kan læse, at der nok ikke længere vil være mulighed for her i Danmark at modtage de populærer britiske tv-kanaler fra BBC, ITV, Channel 4 og Channel 5.

     

    Jeg har selv for nyligt opdaget disse sider og ville såmænd blot give andre mulighed for at benytte sig af disse tjenester.

     

    Men selvfølgelig kan jeg godt se, at du skal have “din ryg fri”, så du ikke kan komme i klemme, hvis nogle skulle give din side skyld for at linke til sådanne sider.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button