Hjem Forum Kabel-TV Reklame-ikoner på mit TV, skjuler mine undertekster

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 7 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  isbeth1 2 år, 8 måneder siden.

Reklame-ikoner på mit TV, skjuler mine undertekster

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56922

    isbeth1
    Participant

    Mit 32  TV er blevet pestet med en masse reklame ikoner, de er der med et minuts pause og
    så på igen….kan ikke slippe af med dem….hvordan gør jeg????

    I øverste venstre hjørne er der 4-4 stk og en cirkel jeg ikke kender.
    I nederst venstre hjørne starter en række logoer, fylder halv skærm og dækker min undertekst.

    #65314

    Martin_DK
    Participant

    Jeg vil tro at du skal ind i “Indstillinger”. Der vil sandsynligvis være et sted hvor du kan være butikstilstand til eller fra. Det kan også hedde demotilstand el.lign.

    #65316

    isbeth1
    Participant

    Hej Martin, nu har jeg slettet alle navne på mine generende logoer, problemet er at jeg ikke kan finde noget
    der hedder indstillinger, har prøvet menuen og en anden support, intet handler om mit problem…pokkers.
    Det startede, tror jeg, da jeg satte et kabel i for at se film fra min bærbare. men det er der stadig uden.

    #65317

    Anonym

     Nå, det er det TV. Hvordan har du så fået det sat op, for at gøre det skal man ind i indstillinger. 

    #65318

    Per M
    Participant

    isbeth1 sagde
    Mit 32  TV er blevet pestet med en masse reklame ikoner, de er der med et minuts pause og
    så på igen….kan ikke slippe af med dem….hvordan gør jeg????

    I øverste venstre hjørne er der 4-4 stk og en cirkel jeg ikke kender.
    I nederst venstre hjørne starter en række logoer, fylder halv skærm og dækker min undertekst.

    Jeg tror det ville hjælpe hvis du oplyste hvad det er for et tv du har og hvilken model, uden den info er det ret svært at hjælpe dig.

    #65321

    isbeth1
    Participant

    LE 32D 400E 1W

    Det er 2 år gammelt og da jeg fik det sluttede jeg det til kablet og alle kanaler lå hvor de skulle….
    der har aldrig været dette mærkelige problem før….

    #65327

    Per M
    Participant

    Bum! Jeg fandt noget om hvordan du får dit tv ud af det at Samsung kalder “Shop Mode” og “Demo Mode” og det på deres Amerikanske hjemmeside:

    http://www.samsung.com/us/support/howtoguide/N0000058/10/37785/N/3/M/

    Der er også denne demonstrative video på Youtube, der måske også kan være løsningen på din model:

    http://www.youtube.com/watch?v=emPw3NkUuss

    #65332

    isbeth1
    Participant

    Hej Martin, du havde ret, det var indstillet til butik i stedet for hjem, jeg fik support hos Samsung,
    nulstilling og det hele forfra, det havde jeg aldrig fundet ud af selv…..nu er alt ok….tak for hjælpen….;-)

Login Registrer
Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.