Hjem Forum Parabol-TV Problemer med Xtrend 9500 HD og canal digital

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 2 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  herzberg 4 år, 11 måneder siden.

Problemer med Xtrend 9500 HD og canal digital

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56432

    herzberg
    Participant

    Hej folkens,

     

    Jeg har netop erhvervet mig ovenstående boks (baseret på enigma 2), men kan sgutte få nogen HD kanaler til at virke. Jeg har et Canal digital Family abb. Jeg har forsøgt mig både med mit conax kort og med softcam, men det er udelukkende SD kanalerne, der virker. Ingen HD kanaler, der er blot sort skærm.

    Jeg kan virkelig ikke hitte ud af hvad der er galt. 

    Nogen ideer?

     

    Peter

    #62621

    Hvis du har eller kan låne dig til et Conax cam så kunne det afklare om det er selve boksen, der er problemet. Softcam er ikke et emne der behandles på dette forum.

    #62622

    herzberg
    Participant

    Tak for svar. Efter at have prøvet forskellige images endte jeg med openaaf som hjalp mig til en løsning. Dette image kunne faktisk vise, at der var signal på HD kanalerne, men som dog ikke kunne afkodes ordenligt. Så kunne konstatere, at det var mit conax cam, der ikke virkede til HD kanalerne (hvorfor ved jeg ikke, men det er efterhånden en del år gammelt). Fik løst problemet med et softcam, så nu spiller det dk

     

    Peter

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.