problem med lyd på kanal 4 og tv3

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55496
    omm
    Deltager

    Jeg har et gammelt phillips tv som jeg når der bliver vist reklamer, skratter i lyden, god ikke i alle reklamer??? Jeg har prøvet at skifte højtalere på tvét men det forbliver det samme.

    Kan det have noget at gøre med at jeg bruger det analoge signal via kabel tv (you See) som ikke er så godt som det digitale? Eller er det tuningen i tvét som der er noget galt med? Det underlige er at det mest er kanal 4 som der er problemer med under reklamer????

    #57702

    Jeg har oplevet at `nicam stereo lyden på visse kabel-tv anlæg/tv af og til døjer med bestemte lyde, så det skratter på visse kanaler. Ofte når der er skarpe s lyde.

    Kommer der noget frem på skærmen når det sker? F.eks. stereo/mono skilt? Har du mulighed for at skifte til mono lyd på Kanal4 og se om det så forsvinder?

    #57704
    omm
    Deltager

    Det er et dyrt phillips tv fra 1889. Jeg tror ikke billedet flimrer når lyden begynder at skratte eller at der kommer mono/stereo skilt frem…

    Men jeg kan skifte til mono på de originale højtalere, det kan jeg prøve. Du mener altså at problemet er tvét? eller signalet fra kanel tv. Billedet er ret godt.

    #57705
    omm
    Deltager

    Kan jeg få min stereo lyd til at virke på en anden måde end mono lyd? Tvét er forudindstillet til stereo. Det er heller ikke alle reklamer på kanal 4 eller tv3 hvor lyden skratter???? Og aldrig under en film. Kan skratte under dokumentar programmer??

    #57706
    omm
    Deltager

    Jeg mener er det fordi tvét er gammelt? Eller opstå problemet også med nyere tv?

    Eller er det en fejl i tv´et?

    #57708

    Hvis problemet forsvinder når tv’et er sat til mono så kan det være Nicam stereo delen i dit tv der er problemet, men det er bare et gæt fra min side.

    #57712
    omm
    Deltager

    Problemet forsvinder tilsyneladende når jeg med den originale fjernbetjening skifter til mono. Jeg mener ikke skratten kommer i andre situationer end på kanal 4 og tv3 og under reklamer. Har ikke oplevet problemer på andre kanaler. Er det så tv´ets stereo del der er i stykker eller noget andet? Hvis det var tvét der var i stykker ville problemet vel opstå på andre kanaler?

    #57713
    omm
    Deltager

    Eller kan man sige at stereo delen (da det er et gammelt) tv ikke er bygget til at modtage de lyde fra bestemte kanaler fx kanal 4 (der er det værst)? Eller er det yousee som sender kanaler hvor hvor signalet ikke er godt nok?

    #57714
    omm
    Deltager

    Kunne man forstille sig at jeg kan tænde min VHS video og koble den til tvét eller dvd afspiller…ville det hjælpe…?

    #57715
    omm
    Deltager

    Jeg synes der er andre på nettet der skriver at de har fx problemer med lyden på kanal 4 ved nicam stereo, så hvis det kun er noget der sker på bestemte kanaler, det vil være mærkeligt at bestemte lyde kun opstår på bestemte kanaler, er det jo nok et problem tv er født med? og ikke en teknisk fejl?

    #57719
    omm
    Deltager

    Jeg tror også problemet med lyd på kabel tv kan opstå på andre kanaler end kanal 4 og tv3, det er bare på de kanaler at skratten er værst. Det kunne tyde på problemet mest er med nicam stereo delen i tvét. Om det så er en medfødt fejl på tvét eller det er en opstået fejl er spørgsmålet?

    #57721

    Jeg tror at det er relateret til kabel-tv selskabernes omdannelse til Nicam stereo. Jeg mener faktisk stadig, jeg oplever det på DR2 (Stofa) med s lyde. Men kun på det analoge signal, der er med nicam stereo lyd. Via digital kabel-tv boks, så er problemet der ikke, fordi det ikke sendes i Nicam stereo systemet.

    Du kan slippe af med problemet ved at anskaffe dig en digitalboks.

    Du kan prøve at kontakte YouSee, det kan være noget med deres Nicam stereo teknik, der ikke er optimeret. Men det kan sikkert være svært at overbevise dem. Se evt. http://www.recordere.dk/forum2/forum_posts.asp?TID=6173&OB=DESC

    #57760
    omm
    Deltager

    ok kender du en boks der passer til et billedrørs tv fra 1989? Jeg har kabel tv fra boligselskab i væggen. Det skal så ikke være en boks som har et kort man skal komme i boksen, fra you see?

    #57791
    omm
    Deltager

    Jeg har hørt at der findes en sagem…boks men skal der ikke et you see kort i den for at den virker? Så det droppede jeg, da jeg har you see gennem mit boligselskab og har ikke noget kort….Eller følger kortet med boksen?

    #57792

    Hvis du har YouSee tv så behøver du ikke kort for at se de almindelige kanaler digitalt.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 15 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button