Østrig udbyder 2 DVB-T2 muxer straks – en tredie senere.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55958
    reslfj
    Deltager

    Broadbandtvnews.com  skriver at Østrig vil udbyde to DVB-T2 muexer  –  MUX-D og MUX-E – med en yderligere DVB-T2  mux – MUX F – senere.

     

    Det er en meget hastig udvikling mht. brug af DVB-T2, man har set i Østrig.  I sommeren 2008, da DVB-T2 var færdig og blev annonceret, meldte Østrig (og Tyskland), at DVB-T2 ikke skulle bruges hos dem de første 10 år – måske aldrig.

    Nu taler man om, at de eksisterende tre DVB-T/MPEG-2 muxer vil blive opretholdt i yderligere 5 år.   Jeg vil ikke blive overrasket, hvis der kun er en enkelt DVB-T/MPEG-2 mux tilbage  i 2015, eller slet ingen.  

     

    “Man har en mening, til man tager en ny” /J.O. Krag

     

    Lars smile

    #59908
    martin
    Deltager

    Man må sige at de ofte har været langt fremme i Østrig. De har haft DVB-H længe, dog uden at det er blevet populært.

     

    Det ville være rart, hvis vi kunne få vedtaget noget i Danmark. Alle der køber et nyt tv i dag, køber det på baggrund af MPEG-4 understøttelse. Men hvis de ikke kan bruge deres tv om få år, vil de helt sikkert blive en smule sure. Så hellere at vi får vedtaget noget, så de kan blive informeret på forhånd om udviklingen. Vi ved alt om den kommende udvikling på DVB-T området, men vælger åbenbart ikke at tage stilling til det.

    #59909
    Anonym
    Gæst

    Det ser jo heller ikke ud til at hjælpe, at det nu er Teracomse, som har overtaget BSD.cry  Så tag lige og læs lidt på disse sider, kære politikere!

    #59910
    Preben Pedersen
    Deltager

    Turbo sagde

    Det ser jo heller ikke ud til at hjælpe, at det nu er Teracomse, som har overtaget BSD.cry  Så tag lige og læs lidt på disse sider, kære politikere!


    Der er nu nok nogle af medlemmerne fra de politiske partie og så IT-telestyrelsen, som læser med her eller på http://www.recorder.dk

     

    Omkring DVB-T2, så var der jo en høring sidste år omkring Mux-8, skulle være med DVB-T2/Mpeg4 og da det dk sende net er solgt til se , så er det vel kun Boxer, som kan få denne og der starte op med HD tv-kanaler, men hvornår question

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button