NHL rettigheder

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #56142
    simon.frost
    Deltager

    Er der nogen der har styr på hvordan der ser ud med rettighederne til NHL?

     

    TV2sport meddelte i en pressemeddelse den 19.08.2009, at de havde erhvervet rettighederen for 4 år (frem til og med sæsonen 2012-2013)

     

    Den 4. juli i år melder Medge Consulting så, at de har fra den kommende sæson har alle medierettigheder for Europa, Afrika og Mellemøsten.

     

    Det fremgår ikke om der er tale om en løbende overgang, således at Medge Consultning overtager rettighederne (til videresalg) når de nuværende kontrakter udløber

     

    Håber nogen kan kaste lidt lys over sagen (sagt på en anden måde: Hvem skal man abonnere på den kommende vinter approve)

    #60845

    I forhold til ESPN America så har de pt. i hvert fald ikke bekræftet NHL for den kommende sæson. Tror stadig Medge forhandler med interesserede købere.

    Jeg skal prøve at tjekke op på situationen i forhold til TV 2 Sport.

    #60846

    Svaret fra TV 2 Sport er at der pt. ingen aftale er for NHL. Men man er i dialog med rettighedeshaverne. Så pt. er det altså usikkert, hvem du skal abonnere på.

    Når der kommer noget presseinfo ud om det, skal jeg nok bringe det på DIGITALT.TV

    #60847
    simon.frost
    Deltager

    Tak Bo

     

    Virker lidt underligt at TV2sport det ene år melder ud at man har 4 års kontrakt, hvorefter det viser sig at der kun var tale om 2 år!

     

    Jeg har også bemærket at ESPNplayer har fjernet NHL fra deres forside (de henviser dog stadig til det i deres FAQ). Det må ligeledes være fordi de forhandler kontrakt

    #60848

    Ja det virker lidt underligt. Men det undrede også mig lidt at de kunne have flere år end ESPN, for det var dem de købte NHL rettighederne af sidst.

    #61268

    Sidste nye fra rygtebørsen er at der bliver annonceret en 5 års aftale mellem Medge Consulting og Viasat i denne uge. ESPN America skulle have trukket sig i forhandlingerne om rettighederne. Rettighederne er også solgt i UK til en anden sportskanal.

    Kilden skulle være en pålidelig finsk sports journalist.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button