MPEG4 DVB-T på Dreambox

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55455

    Nej nej – det er ikke en fejl at jeg spørger om dette i Satelit forummet – for jeg antager at Dreambox brugerne fortrinsvis findes her.

    Er i markedet for en ny Sat-modtager da den gamle brændte af – og jeg overvejer seriøst “en gang for alle” at købe en ultimativ box, som forventeligt vil kunne tilpasses fremtidige behov: Dreambox 8000HD. Ja ja – den er dyr – men….

    Der kan sidde to modtagere i den – den leveres med een Twin DVB-S2 receiver og så kan man optionally sætte en mere i – for eksempel en DVB-T.

    Nu er jeg en af dem der røg på et godt tilbud – dejligt LG 42″ skærm – men…. uden MPEG-4 receiver.

    Det ville jo godt nok være fedt hvis man kunne sætte en DVB-T MPEG-4 modtager i sin Dreambox – men kan man det?

    #57548
    Anonym
    Gæst

    Hvis man kan, så bør du nok vente, indtil der besluttes noget om DVB-T2, fordi når boksen koster kassen, så gør printet det sikkert også.

    #57549
    Claus Nielsen
    Deltager

    Syntes ikke der er nogen grund til at vente DVB-T2. Tænk på alle de fjernsyn og modtagere som så skal udskiftes? Det tvivler jeg på vil ske indenfor den nærmeste fremtid. Det er nok dem, som kun har MPEG2 modtagere, skal skifte til en MPEG4 senest i 2012.

    Hvad angår Dreambox DM8000 så kommer den med 2 DVB-S2 tunere indbygget. De kan ikke udskiftes men der er plads til yderligere 2 tunere – dvs. den kan rumme 4 tunere i alt.
    Her vil jeg anbefale du sætter 2 DVB-T tunere i boksen, da det giver dig mulighed for at optage og se noget andet samtidig, hvis du samtidig også smider en harddisk i. En DVB-T tuner koster cirka. 400,- (www.bmradio.dk) og det samme gør en fornuftig størrelse harddisk.

    Jeg har en DM8000 og ja den er dyr. Den er tilgengæld også den bedste modtager/harddiskoptager du kan komme i nærheden af. Hvor kan man ellers finde en boks. der kan tilbyde:

    – Optagelser kan trækkes ud fra harddisken

    – Stream optagelser eller direkte tv til en computer (også selvom boksen viser noget andet på det tilsluttede tv)

    – Fjernstyr boksen og sæt f.eks. timer-optagelser via en browser eller med en iphone-app

    – Kanalskift < 1 sek

    Listen fortsætter men hvis du har nogen spørgsmål så sig endelig til. Er økonomien ikke er til en DM8000 så vælg en DM800 i stedet. Den har kun én tuner men ellers samme fordele.

     

     

    #57550

    Claus,

    understøtter Dreambox’ DVB-T modtagere MPEG-4? Det er sådan set det spørgsmålet går på.

    Eller ligger MPEG-4 dekodningen i selve Dreamboxen uanset om det er DVB-T eller DVB-S der kommer MPEG-4 datastrøm fra.

    #57551
    Claus Nielsen
    Deltager

    michael.deichmann2 sagde:

    Claus,

    understøtter Dreambox’ DVB-T modtagere MPEG-4? Det er sådan set det spørgsmålet går på.

    Eller ligger MPEG-4 dekodningen i selve Dreamboxen uanset om det er DVB-T eller DVB-S der kommer MPEG-4 datastrøm fra.


     

    Jeg mener MPEG-4 dekodningen sker i selve Dreamboxen. Jeg har selv ingen problemer med at se MPEG-4 kanaler (f.eks. DR HD), men det sker med en DVB-C tuner.

    #57552

    Det er HE-AAC lyden, der kunne være et problem i forhold til DVB-T, men prøv at tjekke på Google, det vist nok tilføjet nu.

    #57558

    Dreambox producenten har et support forum som jeg med lidt hjælp fra Google translate (det er på tysk)  fik studeret, og minsandten om ikke der både er en svensker og en dansker der har det problem, at de en gang imellem får sort skærm når de skifter fra DVB-S til DVB-T – men de bemærker begge at de kan se både MPEG-2 og MPEG-4 (DR Ramasjang f.eks.)!

    Så sparegrisens dage er nok talte…..

    #57565
    Claus Nielsen
    Deltager

    Man skal også forkæle sig selv engang imellem.

    Faldt over dette indlæg hvor en dansker bekræfter, at der ingen problemer er med at afspille HE-AAC lyd – dog bare ikke på DR-HD. Årsagen skulle være, at DR-HD har to lydspor. Andrer kanaler som ikke har problemer – f.eks. DR-K – har kun ét lydspor. Dream svarer tilbage de er bekendt med problemet og arbejder på en løsning.

    http://www.dream-multimedia-tv.de/board/index.php?page=Thread&threadID=11787

     

    #57717

    Og bare for ikke at blive overrasket – mit Viasat kort vil kunne åbnes til at køre på en Dreambox, ikke? Og Canal Digital hvis jeg tager sådan et kort også?

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button