Hjem Forum Parabol-TV Modtagertip: Octagon sf4008

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  ClausS 1 uge, 6 dage siden.

Modtagertip: Octagon sf4008

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #71820

  ClausS
  Participant

  Jeg har for nylig taget springet og investeret i en Octagon sf4008 4K sat-modtager (som kan udvides med et DVB-T modul). Hovedsageligt til brug for modtagelse af franske kanaler på 5W. Det startede egentlig med at jeg købte et Fransat modul og programkort, så jeg kunne modtage de 27 franske “gratis” kanaler, der for en stor dels vedkommende sender film og serier med originalt lydsprog. Derfor er de kodet og kræver programkort, som dog er forholdsvis billigt og let at få fat i.
  Efter at have kigget på Lyngsat kunne jeg se, at de samme kanaler sendes ukodet i Multistream format, som ikke kan modtages af almindelige sat-modtagere. Men Octagon modtageren kan vise dem og det er de samme kanaler som Fransat kanalerne: Stort set alle i HD og mange med valget mellem fransk og originalt lydsprog. Som en ekstra bonus sendes der også ca. 30 italienske kanaler i samme format fra samme satellit – og mange af dem har også multikanallyd. Oveni hatten har de franske kanaler i multistream-formatet (men ikke de kodede Fransat kanaler) 7 dages epg.

  Ekstra-ekstra bonus: Der er også fuld epg på Freesat-kanalerne på 28.2 øst med Octagon-boksen, hvis man er så heldig at kunne modtage dem.

  Glimrende tuner, som hermed får mine varmeste anbefalinger. Den fås med flere kombinationer af tunere. Her et eksempel: https://www.satking.de/Empfangstechnik/Satelliten-Receiver/HDTV-Receiver/Octagon-SF4008-Triple-4K-2x-DVB-S2X-E2-Linux-UHD-Receiver-ohne-HDD.html

  PS: Multistream kanalerne kræver en ret stabil signalstyrke på ca. 12dB for at kunne modtages, men det er ikke det store problem msatellitten på 5W.  Jeg modtager dem på en Wavetoriodal T55 i Nordvestjylland. Her kan der dog være udfald i regvejr. Specielt på de franske kanaler. En 80cm skærm bør nok foretrækkes, men større behøves ikke.

   

  Mvh. Claus

  #71836

  dlr
  Participant

  Hej Claus

  Jeg kan ikke længere modtage tv fra England og ønsker ikke at se synkroniseret film / serier. Jeg kendte ikke til Fransat før jeg læste dit indlæg.

  Du skriver at det er nemt at skaffe et modul og kort så mit spørgsmål er derfor hvor du købte det henne? Skal man bruge en adresse i Frankrig?

   

  Mvh Dennis

  #71837

  ClausS
  Participant

  Hej Dennis

  Jeg købte et kort og et ci modul på ebay. Det kom efter en uges tid. Det kræver ikke en fransk adresse. Hvis du registrerer dig på fransat.fr, når du har fået kortet, (bare med en fake fransk adresse) får du nogle tilvalgskanaler gratis i minimum 14 dage (Sport, film, serier m.m.) Efter mine 14 dage var udløbet fik jeg 14 dage mere, så det var jo fedt nok 🙂

  Et lille minus: Med mindre du køber en dedikeret fransat-modtager, får du ikke epg med – desværre.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.