Modtager der kan acceptere viasat i Tyskland

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #57021
    ChaucerDK
    Deltager

    Hej alle

    Min onkel har sent mig nedenstående besked fra Tyskland, hvor han har et viasatabonnement betalt gennem en ven i Danmark.

    Han har dog problemer med støj på signalet og beder om hjælp. Jeg har ingen forstand på hvad det er for noget udstyr han skal købe som kan tage et viasatkort, så jeg håber nogen her kan hjælpe

    På forhånd tak!

     

    “I have a satellite receiver that works with the VIASAT.

    The problem is that my Apple TV creates tremendous interference with the wireless receiver (and consequently the TV) that I use to receive the video/audio signal from the wireless transmitter I have connected to my satellite receiver (Nokia 220S). I have no cable between the two rooms.
    This is where you come in. I need a receiver that will connect to my rooftop antenna, accept the VIASAT access card, and convert the signal to IP. Once I have an IP signal, I can transmit the signal over my wireless network or Ethernet over power line. If you go here (http://www.devolo.com/en/Products/dLAN-TV-SAT-Satellite-TV-at-any-socket) , you can get a better idea as to what I want to do and am looking for. There is no German box that will accept the VIASAT access card.”

    #65996
    Anonym
    Gæst

    støj på signalet tyder på dårlig opsat parabol.

     

    Den skal have 100% fri udsigt mod syd, ligeledes skal den være korrekt indstillet få grader forkert selvom der kommer billed på kan give mosaik

     

    mindes viasats modtagere er låst til kortet så det er kun deres modtagere der kan bruges 

    #65997
    Anonym
    Gæst

    Det er rigtigt, Viasat har et meget lukket system, hvorved det er meget vanskeligt at få andre modtagere til at kunne modtage deres signaler, så er den ikke godkendt af dem, så er der ikke meget at gøre.

    #65998
    Anonym
    Inaktiv

    Han bor i det Tyske, så han kunne prøve at investere i et Maxcam Twin V2 og en Unicam Programmer og så bag efter gå ind på Maxcam’s hjemmeside og hente den seneste firmware til det.

    Der er dog ingen garanti for om det virker, men support til samme kodningsform som Viasat også anvender har det, så spørgsmålet helt og holdent er om det så også supporter selve Viasat kortet.

    #65999
    Anonym
    Gæst

    Hvis det kan virke, så vil det IKKE være i HD kanalerne.

    #66000
    Anonym
    Inaktiv

    Niels Petersen sagde
    Hvis det kan virke, så vil det IKKE være i HD kanalerne.

    Hvem ved, for der forefindes ikke just nogen rapporter fra Viasat kunder der har prøvet med et Maxcam. De rapporter der forefindes drejer sig om andre CAM mærker der forlængst er blevet indstillet, altså ikke har været lavet nogen opdateringer til meget længe og så de her emulatorer der forefindes i diverse 3rd party firmware opdateringer til diverse modtager bokse, hvor det folk bare har det med at kopiere de gamle support typer, i stedet for at give dem en general overhaling for at få tilføjet det seneste.

    Her er det Maxcam skiller sig totalt ud fra den flok og laver nye opdateringer, så snart en mangel på support opdages. Så man kan kun lade det komme an på en prøve. Listen over diverse kort typer der supportes er i hvertfald lang, så spørgsmålet er helt og holdent om Viasat kortet er blandt de kort typer, hvilket kun kan testes ved at sætte et Viasat kort i det.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button