Hvad sker der for Canal+ Nordic?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55469

    Deres Transmission af Engelsk Premiere League Fodboldt har været en af kanalens hoved attraktioner og så lader de det løbe fra dem på den måde?

     

    Hvad er Canal+ Nordic Sportsdel uden Premiere League. Ingen NHL, Ingen NFL, Ingen Formel1, Ingen NBA og nu Ingen Premiere League?

     

    Jeg forstår ikke hvis man vil satse seriøst på highpay-end paytv med Canal+ deriblandt sport. Hvorfor fik Canal+ så så tunge i en vis del af kroppen, så de lader Viasat løbe med alt det fede? 

    #57612
    Kristian
    Deltager

    Canal+ har stadig rettigheder tilbage, La liga, Serie A ,Æresdivisionen,Carling cup,The Championship ( Den næstbedste engelske række) F3, DTM,Indycar,

    Så helt slut er det ikke men det klart at tabet af Premiere League vil de miste kunne på.

    Det er i Norge problemet er rigtig stort fordi alt andet en Premiere legaue og norsk foldbold samt Håndbold og ski hop er de ligeglad med.

     

    I DK kan det blive et problem i forhold til Canal 9, hvis de fjerner sport fra den og ligger det på Canal+, så er der ingen som vil betal 25kr for kanalen, gøre de det ikke er der ingen som vil give 209kr for Canal+ sport’s  pakken. (Hvis de beste kamper ligge på Canal 9)

    Jeg har høret at der snakkes om at droppe Canal+ sport i dk pga Canal 9 som de heller vil ha til at køre (I forhold til sport og i forhold til TV2 Sport som de er i krig med og nu også 6 ern)

     

    Jeg tror dog selv det ender med Canal 9 og 1 canal+ sports kanal og at sports pakken bliver droppet og at alle canal+ kanaler vil fåes i samme pakke og at prisen bliver som nu.

    HD tror jeg ikke vi får da der ikke er noget tilbage for os i dk i HD på Canal+.. jo La liga men så vil jeg tro at Canal 9 kommer som HD kanal, så er det problem væk.

     

    Der er sports nok til 2 kanaler fordi Canal 9 har SAS liga

    Med tiden får de købet nogen rettigheder men de vil tag et par år inden  NFL,F1 mm er fri.

     

    #57616
    kenneth l
    Deltager

    Syntes osse det vil virke mest fornuftig at satse på Canal 9, når de nu har fået den op og stå, og kæmper for at folk skal få øjnene op for den, og måske det vil blive nemmere, hivs de flyttede mere sport over på den, og måske nogen nyere serier, og ja Canal+ Sport står med et indholdsproblem til 2 kanaler uden Premier League, og giver Kristian ret i at hvis man fjerne sporten fra Canal 9, kan de lige så godt lukke den, og SAS Liga rettighederne tror jeg ikke de tør at flytte mere med, for så vil der bare blive hysteri, især fra Viasat’s side 😉  Så jeg bakker op om løsningsforslaget om at Canal 9 forsætter og Canal+ forsætter med kun 1 sportskanal…

    #57618
    Palleba2000
    Deltager

    Her på Færøerne mister de ALLE Canal+ Sport kunderne de har, da de kun har Canal+ Sport pakken på grund af Premiere League. Men Færøerne er jo et meget lille marked, men nogle kunder er der.

    Og uden PL tror jeg ikke Canal+ har meget at byde på mere. Canal Digital kommer til at miste MANGE kunder.

    Hvad med den Finske udgave, har de også mistet PL? Hvis de stadig har dem, så måske skulle man skaffe sig et kort til Canal+ Sport Finland.

    Hvad nu? Skal 6’eren til at starte to sportkanaler op, og sende dem via Canal Digital, eller…? 6SPORT ?

    MVH

    Palleba

    #57619
    kenneth l
    Deltager

    Mon ikke osse det bliver Viasat i Finland, det tror jeg… sådan at kampene sendes på Viasat Sport SE + HD, da det også er dem som de tager i Finland, og derudover bliver det på Viasat Fotboll i Sverige og på Nelonen Sport i Finland, det kunne jeg forstille mig vil ske…

    Premier League på Canal+ er et overstået kapitel…

    Men er også spændt på hvordan SBS-Net vil gribe det an… om det igen betyder at der skal startes en helt ny kanal, vil vise sig…

    #57650
    MortenR.
    Deltager

    Hvis jeg skal blive ved med at abbonere på canal+ så skal de holde op med at snyde os danskere og hele tiden vælge den bedst mulige løsning for svenskerne. Så nu skal vi helt væk fra fælles sportskanaler. Thumbs down

    Vi skal have en national sports kanal i form af en canal+sportHd. DKDesuden bør de lancere en canal9HD. Begge kanaler bør give massiv dækning af La liga og serie A og dansk fodbold med mest muligt i HD – og naturligvis de vigtigste spanske og italienske kampe på canal+sportHD for at lokke kunderne til den store pakke. De har brug for to kanaler for at kunne dække de kampe i ligaerne der spilles samtidig.

     

    Hvad synes I? Vil I fastholde jeres abbonnement Question

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button