Billedkvalitet tennis

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #74158
    satand
    Deltager

    Jeg har gennem længere tid undret mig over at billedkvaliteten på tennistransmissioner fra Nordamerika er så dårlig i forhold til transmissioner fra Europa. I denne uges TV 2 Sport-transmissioner fra Toronto er billedet bestemt ikke noget at skrive hjem om (ghosting når spillerne bevæger sig, bolden bevæger sig mærkeligt i luften). Samme kanals transmissioner fra turneringen i Båstad for et par uger siden havde helt perfekt billedkvalitet. Har denne forskel mon noget at gøre med konverteringen af billedet fra nordamerikansk sendestandard til europæisk?

    #74161

    Det er klart min formodning, at det har noget med det at gøre. Har også oplevet samme forskel på andre sportsgrene Europa / USA

    #74162
    Anonym
    Inaktiv

    Den eneste grund til konvertering at jeg ville kunne se, ville være fra MPEG2 til vores H264. Der er stadig en del Amerikanske kanaler der benytter MPEG2 i stedet for H264 til HD.

    Men der til sagt, så kunne man også se kvalitetsforskelle under fodboldkampen mellem Danmark og Holland under det fornylig afsluttede EM i Holland, hvis man skiftede frem og tilbage mellem DR1 og TV2. På DR1 var billedet ret mat og havde hvad jeg vil kalde udvaskede farver i forholdet til TV2, hvor billedet stod meget skarpt og havde rigtig flotte farver.

    Åbenbart benyttede DR1 og TV2 ikke den samme kilde til transmittering af den fodboldkamp.

    #74163

    Tror mere det er noget konvertering fra NTSC / Pal eller 60 Hz til 50 Hz. Det er noget med bevægelse i hvert fald og ikke billedekvaliteten som sådan.

    #74192
    Palleba2000
    Deltager

    Hører ikke dette NTSC <-> PAL til fortiden?

    HD kanaler har samme opløsning i begge lande (i dette tilfælde USA / DK), det var da bare når de brugte SD kanaler at der skulle konverteres, fra 720 x 480 til 720 x 576.
    Men okay, måske er det frekvensen der er synderen (60 Hz / 50 Hz).

     

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button