Telia TV

Åbn sat tv Østrig eller noget | Antenne-TV | Forum

Overvej at opret bruger
guest

Log ind Opret profil

Opret profil | Mistet adgangskode?
Avanceret søgning:

— Forum omfang —



— Ens —



— Forum indstillinger —




Wildcard brug:
*  matcher alle tegn    %  matcher kun et tegn

Minimum søgeordlængde is 4 characters - maksimal søgeordlængde er 84 tegn

Emne RSS
Åbn sat tv Østrig eller noget
21. november 2011
11:13
Chevre
Randers
Medlem
Forum indlæg 11
Medlem siden:
9. februar 2010
Offline

Hey.

Er løbet ind i noget jeg ikke selv kan finde en forklaring på.

Har en Medi@link black panther,orginal software v2.15 der er begyndt at åbne for følgende kanaler på 19ø

Orf1HD, Orf2HD, MTV- Hits, Dance-, Rocks-, Music-, vh1, puls4, tvx, rtl living, hustler, animax orf3, austria9, planet, dorsel, orf sport, atv2,sat1 comedy, kabel eins classics….

Disse kanaler sender i cryptoworks og det lille mærke i info (CW) lyser grønt som om at den selv kan dekode kanaler.

Har en Vantage8000 i stuen den kan ikke. Er det bare mig der ser syner eller har jeg fået trykket på noget der har aktiveret et eller andet?? Og hvilken program pakke er det det er blevet åbnet for?

Jeg har forsøgt med en lnb mod flere andre satellitter for at se om det var alle crypto kanaler,,, men det er kun de nævnte der er åbne.

Mvh

Bjarne

21. november 2011
12:59
admin
Administrator
Forum indlæg 1253
Medlem siden:
7. december 2009
Offline

Lyder som AustriaSat pakken, du har fået aktiveret i noget softcam på en eller anden måde. Men det er som bekendt ikke et emne, der er tilladt her på siden…

21. november 2011
13:50
Chevre
Randers
Medlem
Forum indlæg 11
Medlem siden:
9. februar 2010
Offline

Det undre mig bare at det er der. det eneste der er gjort er at opdatere modtager fra deres hjemmeside.

21. november 2011
18:16
admin
Administrator
Forum indlæg 1253
Medlem siden:
7. december 2009
Offline

Ok. Det undrer mig at det skulle være den officielle hjemmeside der har den slags firmware.

21. november 2011
20:14
Chevre
Randers
Medlem
Forum indlæg 11
Medlem siden:
9. februar 2010
Offline

Jeg har hentet software fra http://www.medialinktv.eu/ ifølge brugsanvisningen så er det vist legalt…

Ved ikke lige hvad de har gang i..

21. november 2011
20:23
admin
Administrator
Forum indlæg 1253
Medlem siden:
7. december 2009
Offline

Det er muligt at den officielle side er en anden måske. Det er ikke nemt at finde rundt i med det mærke synes jeg smile

21. november 2011
21:05
Chevre
Randers
Medlem
Forum indlæg 11
Medlem siden:
9. februar 2010
Offline

Det har du ret i. Brugte lidt tid på at finde sw i starten, men har opdateret nogle gange derfra siden og tror det er ok..

Nu nyder jeg at de laver åben tv så længe det er muligt, takker for svar

22. november 2011
10:35
jetdirect
Medlem
Forum indlæg 285
Medlem siden:
11. februar 2010
Offline

nu er det ikke orf eller de andre tv stationer der laver åben tv da det er betalings kanaler

 

ergo at modtage kanalerne med uautoriseret software er stadig ikke legalt !

at fw så skulle komme fra producenten bliver det ikke bedre af

22. november 2011
11:41
Chevre
Randers
Medlem
Forum indlæg 11
Medlem siden:
9. februar 2010
Offline

Uautoriseret sw er vel først fra det tidspunkt hvor det ikke kommer fra producentens hjemmeside. det sw der er i modtager er legalt.

30. november 2011
16:11
jetdirect
Medlem
Forum indlæg 285
Medlem siden:
11. februar 2010
Offline
10

hvad med 5"ø virker svt1 der ?

Forum tidszoneEurope/Copenhagen

Fleste brugere online samtidig154

Online nu
11 Gæst(er)

Nuværende på denne side
1 Gæst(er)

Top brugere

antenne.dk: 377

Turbo: 328

reslfj: 296

jetdirect: 285

Preben Pedersen: 209

kram5610: 188

Medlemsstatistik

Gæste bidragsydere: 2

Medlemmer: 1517

Moderatorer: 0

Administratorer: 1

Forumstatistik

Grupper:3

Fora:16

Emner:1020

Indlæg:5933

Nyeste medlemmer:Tommy Hansen, emvrogo, Marc Frank, Marc Frank Pedersen, mieverner, Tina Steensen Andersen

Moderatorere:

Administratorer:admin (1253)

QR Code Business Card