Familien Nielsen – følg bokser Patrick Nielsen og hele hans skøre familie

| fredag 14. okt, 2016 11:45 | 0 Kommentarer

familien nielsen tv3”Familien Nielsen” på TV3, Viaplay og Viafree følger den succesfulde bokser Patrick Nielsen og hele hans skøre familie. Patrick og hans to yngre boksebrødre, Micki og Kevin, er kendt for deres kampe i ringen, men drengenes liv består også af en lang række kampe i hverdagen. For når man er ung og fra Vestegnen, er det ikke nok at være nummer 1 i bokseringen. Det gælder også om at lære at stå på egne ben, få kærligheden til at fungere og holde sin appearance top tunet – ting som drengene ikke altid mestrer lige godt.

I løbet af sæsonen kommer vi tæt på den yderst karakterfulde familie, der trives i et sammensluttet lille miljø i Albertslund. En familie, der lever og ånder for at udfordre og tage godt og grundigt pis på hinanden, men ikke desto mindre har et sammenhold ud over det normale. De tre drenge er opkaldt efter Hollywood charmørerne Patrick Swayze, Micki Rourke og Kevin Costner, som alle har en særlig plads i moderens hjerte. Og selvom der er langt fra Albertslund til Hollywood, lever drengene op til deres navnebrødre, når de folder sig ud og charmer sig igennem tilværelsen.

Patrick er den ultimative rebel, som elsker at bruge sin titel som alderspræsident i brødreflokken til at mobbe de andre. Micki er nævenyttig i bokseringen, og hans mund, der er prydet med en række af skinnende guldtænder, signalerer, at Micki ikke er en mand, man skal messe med. Og så er der Kevin, der, selvom han er den yngste, også er den fornuftigste. Den, der stadig husker, at man skal opføre sig pænt, når mor har sagt det. Og den, der hovedrystende må se til, når de andre familiemedlemmer skejer ud. Dertil kommer resten af flokken: Mød far Jan, familiens overhoved, der har gjort det til sin fornemmeste opgave at gøre sine drenge til vindere – selvom de ikke skal tro, at de er noget! Og mor Anja, der, efter mange års samliv med en højtråbende mand og tre hyperaktive sønner, har givet op i kampen om at få ret. Samt en masse andre skæve karakterer, der hver især formår at gøre livet på Vestegnen til en fest.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt, Streaming