Cmore kanaler hos YouSee

| fredag 03. aug, 2012 18:32 | 17 Kommentarer

Cmore kanaler hos YouSeeEfter 4. september vil YouSee’s udbud af C More kanaler se sådan ud:

C More First HD
C More Hits
C More Series
C More Action
C More Emotion
C More Kids (tidl. Canal+ Family)
C More Tennis (tidl. Canal+ Sport 2)
C More Extreme (tidl. Canal+ Sport Extra)

Det er på nuværende tidspunkt ikke klart om YouSee kan være klar med HD-versioner af C More Hits og C More Series til den 4. september, men det er noget YouSee arbejder på.

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: YouSee

Kommentarer (17)

 1. mich siger:

  Tja, det var vigtigere at få KanalSport, MTV og Disney i maj måned i HD, men lad os håbe de får Hits og Serie i HD snart.

 2. I nyhedsinput fra maj måned fortalte yousee at man havde valgt viasat film fra og valgt Canal Plus/ C More pakken pga indholdsforbedringer fra efteråret. Well, som jeg ser det er det sgu ikke meget forbedringer over det. Men der er åbenbart sket noget siden Maj i diverse forhandlinger. Som jeg ser det betaler de der har den kommenende Totalpakke med Filmkanaler og med de 1-2 Low sports high pay kanaler samme pris (indtil videre 1-2 sportskanaler som formentlig stille og roligt ryger ud pga manglende interesse), mens fuldpakkke-indehavere hos yousee får Canal 8 Sport ind. Hvilken pris får C More for den kanal, eller er den bare plantet i special-deal, således at man stadigvæk har platform for CMores side hos Yousee.

  Oven i hatten lovede Yousee i Maj måned at der vil komme flere C More kanaler i HD, men tja, det er jo yousee, så det er jo ikke overraskende, at man vælger anderledes.

  Hvordan ser situationen ud omkring C Sports Web. Vil det fortsætte i nuværende setup efter 4 september eller bliver der store ændringer der.

 3. Kristian siger:

  Total pakken stopper nok, den er til 199kr..
  Der vil så være film pakken til 179kr (Det samme som idag)

  Der kommer flere HD kanaler, series og Hits i HD er nyt hos yousee og series HD er nyt andre steder.

  På sigt vil alle film kanaler fra Cmore være i HD, pt mangles der plads på 1 vest.

  Det nye ved det hele at man slipper for highpay sports kanaler i danmark pga canal 8 og 9 og at det kun er film og serier der skal betales for.. for 179kr, som dog kan fåes til mindre pris når de kører tilbud på pakken

  Cmore sports på web kører vider.
  Canal 9 kan ses som web tv hos youse, Canal 8 sport kommer..
  Til dem som ikke har yousee kommer der en løsning så de også kan ses overalt uden xtra betaling.

  Cmore,s Films og series kanaler kommer også som web tv hos yousee..

 4. Okay. Tak for indlæg kristian. Jeg ser at Canal 8 Sport har inkluderet 3 allsvenske fodboldkampe for august programoversigten. Vil Canal 8 Sport fortsætte med dækning fra Svensk Eliteserien i ishockey. De har jo rettighederne så vidt jeg ved frem til 2015 i CMore regi.

 5. Kristian siger:

  Svensk Eliteserien i ishockey sendes nok ikke meget på Canal 8 sport eller Canal 9 da det er det svenske market det købet til og der ikke mangle seere til det i dk..

  Det som de 2 kanaler kommer til at sende af sport er de som kan træk seere hjem..

  Mens Canal+ kunne sende hvad som helst fordi det var betalings kanal, skal de 2 have indhold som trække kunder i butikken i forhold til reklamer og bruger betaling af kanalen på Kabel market mm.

  Canal 8 sports Inhold ser ikke pt ud af noget men den skal lige igang tror jeg (Må man håbe)

 6. kenneth l siger:

  Hvis de kan vise svensk fodbold & Speedway på Canal8 Sport, så kan de vil også vise svensk ishockey, det ville heller ikke gøre mig noget hvis der kom et par ugentlig kampe fra Elitserien 🙂

  • Yep, helt rigtigt kenneth. Yep, Cmore er topstyret fra sverige, ingen tvivl om det, men de altså købt elitserie-rettighederne inkl. Danmark til 2015. Om de så vil bruge dem er en anden sag og det er nok rigtigt, det er tvivlsomt. De solgte jo også vm ishockey 2012 videre til TV2 Sport, så det er jo nok desværre en indikation. Men når de allerede kan føje 3 allsvenske fodboldkampe ind i august måned samt speedway, så er det vel ikke helt umuligt. Tirsdag og Lørdag er oplagte dage. Tirsdag bliver alligevel en taberdag til MTG/Viasat når der er champions league. Lørdag eftermiddag kl.16 er også en mulighed da hollandsk, spansk og italiensk liga primært er aftenkampe om lørdagen.

   Sidste alternativ er forskudte transmissioner efter fodbold en mulighed. Foretrækker dog til enhver tid Live-transmissioner.

 7. Det er rigtigt godt nyt. Super duper.

 8. Per M siger:

  Nå, nu har jeg endelig hørt noget fra Yousee angående de manglende C More Hits HD of C More Series HD kanaler.
  De vil komme, men ved bare ikke hvornår de begynder at vise dem.
  Nøj hvor lyder det lovende, ikke ?

Skriv et svar