Billigste vej til sporten fra TV3+, TV3 Sport 1 og 2?

| tirsdag 16. feb, 2016 09:25 | opdateret 30. sep, 2017 kl. 17:27 | 2 Kommentarer

TV3 Sport billigst streaming eller tvTV-kanaler med sport bliver dyrere og dyrere, men er sporten fra TV3 kanalerne et must for dig, så har vi kigget på den billigste løsning, hvor vi sammenligner prisen både på TV og Streaming.

Sammenligningen er blevet aktuel efter det fra april 2016 blev muligt at købe alle kanalerne som enkelt kanaler hos Boxer TV. Så hvad er egentlig billigst for at se sporten fra de tre kanaler? Er det via streaming eller TV-abonnement, når du gerne vil se Champions League, Formel 1 og Superliga med mere?

Boxer TV – det koster sporten på TV3 kanalerne

Boxer har offentliggjort deres priser på enkeltkanalerne og vi skal i vores sammenligning her altså kigge på kanalerne: TV3+, TV3 Sport 1 og TV3 Sport 2.

Her er regnestykket pr. måned for at se kanalerne hos Boxer:

99,- TV3+
49,- TV3 Sport 1
39,- TV3 Sport 2
70,- Boxer Flex abo
257,- Samlet pris pr. måned

For godt 100,- ekstra kan du få 8 valgfrie kanaler fra Boxer. Det kan for mange måske være mere interessant f.eks. så kan du så også få sport på 6’eren og TV 2 Sport.

Viaplay Sport – det koster sporten fra TV3 kanalerne via streaming

Et Viaplay Sportsabonnement koster 269,- / måned.

Viaplay Sportsabonnement indeholder sporten fra de tre kanaler samt ekstra kampe som ikke vises på TV kanalerne. Så man kan sige at man også får mere sport for pengene her i forhold til hos Boxer.

Men ser vi på den billigste løsning i forhold til sporten specifikt fra de 3 tv-kanaler, så bliver det altså Boxer TV der går med sejren.

Priser opdateret september 2017

Del på:

Tags: , ,

Gemt under:: Boxer TV, Branche-Nyt

Kommentarer (2)

 1. Kristian siger:

  Til efteråret vil man på Viaplay. kunne gå 48timer tilbage og se hvad der er blivet sendt..

  pt kan man kun gå 4 timer tilbage..

  Stor hjælp når det nye kommer..

 2. miri siger:

  Køb af kanaler enkeltvis ser ud til at blive en dyr historie – for kunderne.

  Boxers styrke i forhold til sport ligger nok mere i Flex abonnementet. for 339,- – altså 70 kr. oven i prisen for TV3 sportskanalerne – kan man ud over de 3 TV3 kanaler vælge yderligere 5 “sportskanaler”, herunder TV2, TV2 sport, 6, 9 samt Eurosport 1 og 2. Den er der vist endnu ingen af de andre, der kan slå…

Skriv et svar