Big Brother 2014 skydes i gang på Kanal 5 1. januar

| fredag 06. dec, 2013 16:09 | 0 Kommentarer

big brother 2014 kanal 5Tømmermænd er ingen undskyldning! 1. januar skruer Kanal 5 op for nytårsfesten igen, og du er inviteret med. Fra første parket bliver der mulighed for at følge de specielt udvalgte beboere, når de rykker ind i et feststemt “Big Brother”-hus sammen med husvært Oliver Bjerrehuus, som vil sørge for en på alle måder uforglemmelig aften.

Vært på “Big Brother 2014” bliver Anne Kejser, der også sidste år var kvinden i front ved det ugentlige liveshow. I år bliver det søndag aften, at Anne Kejser foran et live publikum vil konfrontere beboerne i huset med ugen, der er gået, og i sidste ende sende en beboer ud af huset. Den 32-årige aalborgenser glæder sig meget til gensynet:

“Lige siden finalen på sidste sæson af “Big Brother”, har jeg håbet på, at der kom en sæson mere, og at jeg ville få rollen som vært igen. Det var både sjovt og også meget udfordrende sidste år. Alt kunne ændre sig fra uge til uge, og intet var givet på forhånd, så det var en virkelig spændende produktion at være med på,” fortæller Anne Kejser, der især ser frem til temaet ‘Hemmeligheder og løgne’:

“Jeg er FRYGTELIG nysgerrig på hemmeligheder! Hvis jeg ved, at nogen har en hemmelighed, så kan jeg næsten ikke slippe det. Til gengæld er jeg helt vildt god til at holde på hemmeligheder. Nogle hemmeligheder har jeg fået fortalt for år tilbage og holder stadig på dem.”

Med ‘Hemmeligheder og løgne’ som tema kan seerne se frem til en sæson “Big Brother” på Kanal 5, som bliver mere udspekuleret og fyldt med twists end nogensinde før. Beboerne kommer på hårdt arbejde, for der er ingen garantier for, hvem og hvad de kan stole på. Og som noget helt nyt åbner “Big Brother” op for taktik i huset, men på “Big Brothers” helt egen måde, hvilket Konstitueret programdirektør, Jesper Haahr, er sikker på vil give nye dimensioner til programmet:

”Seerne kan kort sagt glæde sig til den bedste “Big Brother”-sæson hidtil. Vi har været inde at arbejde med formatet til 2014-udgaven og har bl.a. inkluderet Oliver Bjerrehuus som husvært, sat ‘Hemmeligheder og løgne’ som overordnet tema og introduceret brugen af taktik i programmet, hvilket efter vores mening giver programmet en endnu stærkere motor og vil skabe ekstra meget drama, nerve og kant. Vi har også planlagt en stribe af både nye og velkendte ugetemaer, som vi glæder os meget til at introducere både seere og deltagere for,” siger Jesper Haahr.

”Big Brother 2014” kan opleves på Kanal 5 hver mandag til fredag kl. 21.00, mens liveshowet kan ses hver søndag kl. 21.00. Som noget helt nyt er fredagsprogrammet live, vi sender nemlig direkte fra huset, når deltagerne giver den gas til ugens fest.

På NUTV kan udviklingen i huset følges hele døgnet, mens 7’eren viser uncut kl. 22.00. The Voice bringer hver morgen nyt fra huset i morgenshowet, mens fans også kan følge forløbet på kanal5.dk.

Kilde: SBS Discovery

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt, TV og Streaming Guide