TV-Nyt

Alt om løb – ny programserie på TV 2 Sport

tv2sport logo

Finansordfører Morten Bødskov, tidligere badmintonstjerne Camilla Martin Nygaard, skuespiller Claire Ross-Brown og nationalbankdirektør Torben Nielsen er blandt de kendte danskere, der tager løbeskoene på og fortæller om deres erfaringer med at motionere i serien ”Alt om løb”. Programmerne sendes over de næste 10 uger på TV 2 SPORT.

Mange danskere løber regelmæssigt for at tabe sig eller blot for at holde sig i form. Tal fra Idrættens Analyseinstitut viser, at godt hver fjerde voksne dansker har løb som deres foretrukne motionsform, mens hvert femte barn løbetræner jævnligt – og tallene er vokset støt i de senere år.
I en ny serie på 10 programmer af 30 minutters varighed sætter TV 2 SPORT fokus på danskernes stigende interesse for at løbetræne. Serien ”Alt om løb” giver inspiration til alle typer løbere, hvad enten man skal i gang, videre eller forbedre sin træning. Seerne får gode råd om blandt andet udstyr, kost og fysik, og så følger serien tre løbere og deres forberedelser til Griseløbet i slutningen af marts.

I hvert program fortæller en kendt dansker desuden om sin fascination og glæde ved løb, krydret med anekdoter og forslag til blandt andet løbemusik og spændende ruter.
Udover Socialdemokraternes finanspolitiske ordfører Morten Bødskov, skuespiller Paw Henriksen (Krøniken, Anna Pihl, Hævnen) og tidligere badmintonstjerne Camilla Martin Nygaard kan seerne glæde sig til at møde blandt andre OL-guldvinder i roning Eskild Ebbesen, skuespiller og model Claire Ross-Brown (Blå Mænd, Klovn) og nationalbankdirektør Torben Nielsen.

”Alt om løb” præsenteres af journalist Lars Græsborg Mathiasen og den tidligere eliteløber og danske mester i 800-meterløb Jacob Juul Gliese. Han er medstifter og direktør i virksomheden Running26, som blandt andet tilbyder løbetræning, træningsprogrammer og individuel rådgivning for virksomheder og privatpersoner.

Der er premiere på ”Alt om løb” onsdag d. 26. januar kl. 22.30 på TV 2 SPORT.

Kilde: TV 2 Sport presse