Stofa

350.000 Stofa-kunder får adgang til TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE

tv2sporthd pl

TV 2 SPORT A/S har indgået en ny distributionsaftale med Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv, Stofa A/S. Aftalen indebærer, at fodboldkanalerne TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD fra den 1. januar 2011 bliver tilgængelige for de op imod 350.000 danske husstande, der modtager digitalt tv-signal fra Stofa.

Distributionsaftalen omfatter antenne-, bolig- og grundejerforeninger, som er ejet af Stofa eller har en forsyningsaftale med selskabet. De får således mulighed for at se engelsk topfodbold 24 timer i døgnet med storklubber som Liverpool, Chelsea og Manchester United samt danske stjerner som Daniel Agger, Christian Poulsen, Nicklas Bendtner og Anders Lindegaard.

TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD er de eneste tv-kanaler på det danske marked, der sender alle sæsonens 380 kampe fra den berømte engelske fodboldliga. Cirka 200 af kampene transmitteres direkte og med danske kommentatorer, og derudover byder kanalerne på aktuelle magasinprogrammer, nyheder, reportager og eksklusive interviews.

– Vi har gennem de seneste år haft et rigtig godt samarbejde med Stofa, og vi er glade for, at selskabet nu har valgt også at tilbyde de to nye Premier League-kanaler til deres kunder. Aftalen betyder, at yderligere 350.000 husstande får mulighed for at se engelsk topfodbold døgnet rundt, oven i købet i superflot HD-kvalitet, siger adm. direktør Claus Bretton-Meyer, TV 2 SPORT A/S.

Jørgen Kristensen, direktør for TV & Content i Stofa A/S, siger om aftalen:

– Stofa leverer jo tv til hele befolkningen, og her kan vi mærke, at engelsk fodbold og Premier League stadig har en helt speciel plads i de danske fodboldhjerter. 

Kilde: TV 2 Sport presse

Ifølge DIGITALT.TV's oplysninger kommer de 2 kanaler (altså TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD) med i Mzone-pakken, og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE HD bliver desuden en del af HD-pakken. 


Få 12 måneder til 8 måneders pris - Spar over 33% rabat på årsabonnement! SkyShowtimeAnnonce

I samme kategori

Back to top button